Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dobbeltseier til Bækkelaget?

Bækkelaget vant europacuptrekningen i dag. Nå venter Byåsen i seriefinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Serien er det aller viktigste for oss. En seier der sender oss inn i mesterligaen igjen, sier BSK-sjefen Frode Kyvåg til NTB.

Mestertroféet har vært Bækkelagets primærmål lenge, men det er tre sesonger siden Anja Andersen og hennes lagvenninner deltok der.

- Byåsen-kampen er årets viktigste. Det er ikke få timer som er brukt på forberedelser. Vinner vi onsdag, kan vi også kanskje koste på oss et tap der oppe (i Trondheim, 20. april) mot den antatt hardeste konkurrenten vår, sier Kyvåg.

Overlegne

Kyvåg melder om nøkkelspillere i toppform.

- Jeg er veldig godt fornøyd med landslagsjentene mine. Anja Andersen rotet litt mot Larvik, men slik kan hun gjøre når laget har 13 mål å gå på. Cecilie Leganger er veldig god og stabil for tiden.

Verre er det for Byåsen som kommer mørbanket fra et stygt e-cuptap mot Hypo Niederösterreich. Veteranen Trine Haltvik rekker ikke onsdagens kamp. Hennes leddbåndskade trenger trolig ytterligere et par uker på å leges.

Fransk visitt

I dag ble det klart at franske Metz blir BSK-motstander i semifinalene i cupvinnercupen i april.

- Dette var tilnærmet drømmetrekning for oss, ikke minst fordi vi også får fordelen av å spille borte først.

- Jeg føler meg ganske trygg selv om det franske laget imponerte meg litt da det slo ut Kuban Krasnodar, fortsetter Kyvåg.

- Vi sikter på å nå finalen, og da synes jeg det var greit å slippe Fredriksberg (Danmark) i semifinalen.

(NTB)