Dobbeltvinner

Kjell Roar Livold vant siste runde i Manager 2002. Dermed ble han også månedens manager i mai.

Runde 38 i Dagbladets managerspill var den eneste som ble spilt i mai måned. Rundevinneren ble dermed også månedens manager. Livold får hjemmedrakta til favorittlaget Ipswich Town og CD'er til 1000 kroner i premie.

- Jeg så først at jeg hadde vunnet da jeg kom på jobben mandag, men jeg var ikke sikker på om jeg ville få begge premiene før jeg fikk mail fra Dagbladet. Det var en hyggelig overraskelse, og et lite plaster på såret siden Ipswich rykket ned samme helg, sier Livold til Dagbladet.no.

Livold hadde klokelig satset på Liverpool mot sitt eget favorittlag i siste runde. Ipswich røk 0-5 på Anfield og måtte ta den tunge turen ned i førstedivisjon.

- Der er litt tragisk at jeg skal vinne på Liverpool-spillere når de sender Ipswich ned, men sånn er det i dette spillet. Du kan ikke spille med hjertet, sier han.

I sammendraget endte Livolds «Ipswich Forever» på en nokså beskjeden 538. plass. Det har han planer om å forbedre kommende sesong.

- Jeg går for fullt selv om Ipswich har rykket ned. De gikk på en måte ned med æren i behold siden jeg vant runden, fleiper han.

Som så mange andre managere er også Livold med og kjemper om heder å ære i Mitt Drømmelag - den norske utgaven av dagbladets managerspill. Etter sju runder ligger han på en lovende 183. plass.

- Jeg følger bedre med på engelsk fotball, men er «mossing» og har fulgt de i en årrekke. Nå følger jeg vel så mye med på Vålerenga, sier Livold.

(Dagbladet.no)

DOBBELTVINNER:</B> Kjell Roar Livold.