Dockal scoret etter frekk cornervariant

Rosenborg fikk igjen kontakt med serieleder Strømsgodset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rosenborg-Aalesund 3-0 (2-0)

(Dagbladet): Rosenborg tok vare på muligheten til å knappe inn ledelsen på Strømsgodset som spilte uavgjort mot Hønefoss tidligere i denne runden. En frekk cornervariant ga trønderne ledelsen i første omgang.

Daniel Fredheim Holm berørte såvidt ballen som lå ved cornerflagget, men latet som han ombestemte seg, og jogget i stedet mot feltet til Aalesund. Borek Dockal gikk så rolig fram til ballen, før han dro den med seg og fikk avsluttet fra skrått hold. Ballen gikk via et Aalesund-bein og inn i mål, bak en utspilt Sten Grytebust.

- Det føles som om det bare var et lag på banen, sier Mikael Dorsin.

To mål på to minutter Like etterpå doblet Rade Prica ledelsen på vakkert vis. Han la ballen fint til rette ved første touch, og hamret så ballen i mål med venstrefoten. Grytebust kunne bare se ballen fyke inn i nettmaskene. Han sendte også ballen i mål ved en tidligere anledning, men ble korrekt avblåst for offside.

Aalesund startet friskt, men var tamme utover i kampen. Stefan Strandberg la enkelt på til 3-0 etter et godt slått frispark av Dockal. Rosenborg viste nok en gang at de blir å regne med i gullkampen, laget har fortsatt bare tapt én kamp i Tippeligaen denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer