Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dockal scoret etter frekk cornervariant

Rosenborg fikk igjen kontakt med serieleder Strømsgodset.

Rosenborg-Aalesund 3-0 (2-0)

(Dagbladet): Rosenborg tok vare på muligheten til å knappe inn ledelsen på Strømsgodset som spilte uavgjort mot Hønefoss tidligere i denne runden. En frekk cornervariant ga trønderne ledelsen i første omgang.

Daniel Fredheim Holm berørte såvidt ballen som lå ved cornerflagget, men latet som han ombestemte seg, og jogget i stedet mot feltet til Aalesund. Borek Dockal gikk så rolig fram til ballen, før han dro den med seg og fikk avsluttet fra skrått hold. Ballen gikk via et Aalesund-bein og inn i mål, bak en utspilt Sten Grytebust.

- Det føles som om det bare var et lag på banen, sier Mikael Dorsin.

To mål på to minutter Like etterpå doblet Rade Prica ledelsen på vakkert vis. Han la ballen fint til rette ved første touch, og hamret så ballen i mål med venstrefoten. Grytebust kunne bare se ballen fyke inn i nettmaskene. Han sendte også ballen i mål ved en tidligere anledning, men ble korrekt avblåst for offside.

Aalesund startet friskt, men var tamme utover i kampen. Stefan Strandberg la enkelt på til 3-0 etter et godt slått frispark av Dockal. Rosenborg viste nok en gang at de blir å regne med i gullkampen, laget har fortsatt bare tapt én kamp i Tippeligaen denne sesongen.

LEDERMÅLET: Borek Dockal kom seg helt upresset til 16-meteren etter den frekke cornervarianten som tok Aalesund på senga.
LEDERMÅLET: Borek Dockal kom seg helt upresset til 16-meteren etter den frekke cornervarianten som tok Aalesund på senga. Vis mer

- I dag er vi ikke med fra starten av, og mot et lag som Rosenborg blir du straffet for det, sier Sten Grytebust.

Like før slutt var Jason Morrison heldig som ikke fikk det røde kortet. Han plantet en albue i ansiktet på Issah. Han kunne fort fått det røde kortet før pause også.

Venstrevingen Jaime Alas fikk sin Tippeliga-debut da han kom inn for Daniel Fredheim Holm i andre omgang. 22-åringen er fra El Salvador.

Tore Reginiussen ble presentert for Lerkendal-publikummet i pausen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media