Død etter slåsskamp på banen

En fotballspiller i USA er død etter skader han ble påført på fotballbanen.

FOTBALLSPILLER DØDE: 29 år gamle Misael Sanchez døde etter to uker på sykehus etter skadene han ble påført under et slagsmål på fotballbanen. Foto: Misael SanchezGoFundme
FOTBALLSPILLER DØDE: 29 år gamle Misael Sanchez døde etter to uker på sykehus etter skadene han ble påført under et slagsmål på fotballbanen. Foto: Misael SanchezGoFundme Vis mer
Publisert

Den 29 år gamle Misael Sanchez er død 15 dager etter at han var i slåsskamp med andre fotballspillere på en bane i Oxnard, California, uttaler det lokale politiet, ifølge Sacramento Bee.

Det var en uenighet om et straffespark dommeren ga, som førte til at slagsmålet brøt ut. Fotballspillerne fra begge lag og tilskuere skal ha deltatt, sier politiet.

I masseslagsmålet oppsto det mange nærkamper. Sanchez skal ha blitt angrepet av en rekke mennesker.

Pustet ikke

Ifølge Marca skal ikke Sanchez ha pustet da ambulansepersonell ankom stedet. Fotballspilleren ble deretter fraktet til sykehuset Ventura County Medical Center med kritiske skader.

Mandag, to uker hendelsen den 10. juli, døde mannen. Det er uklart hvilke skader som ledet til dødsfallet, men en obduksjon skal utføres for å fastslå dødsårsaken, uttaler politiet.

En mistenkt ble først arrestert av Oxnard-politiet og siktet for overfall. Han er løslatt fra varetekt. Flere personer antas å ha vært involvert, sier politiet ifølge Marca.

Etterforskere fortsetter å samle bevis fra hendelsen og har bedt eventuelle vitner sende videoopptak til politiet.

FOTBALL: Det ble masseslagsmål under en kamp mellom et fransk og et amerikansk lag i sluttspillet av Gothia Cup i Göteborg i Sverige. Video: Tipser Vis mer

- Knust

«Det er med tungt hjerte å dele bortgangen til vår elskede sønn, Misael Sanchez», skriver moren til Sanchez på vegne av familien på en GoFundMe-side.

«Familien min er knust og fortsatt i vantro, siden vi forventet en lys framtid for ham. Vi var ikke klare for denne typen farvel», skriver hun videre.

Donasjonssiden har samlet inn over 26 000 dollar - rundt 255 000 norske kroner.

Oxnard er en kystby omtrent ti mil nordvest for Los Angeles.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer