Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dødball-baklengs bekymrer Wenger

- Ikke på nivået det må være.

MÅ STRAMMES OPP: Arsène Wenger er ikke fornøyd med at Arsenal har sluppet inn tre mål på dødballer i de to siste seriekampene. Foto: SCANPIX/AP/Matt Dunham
MÅ STRAMMES OPP: Arsène Wenger er ikke fornøyd med at Arsenal har sluppet inn tre mål på dødballer i de to siste seriekampene. Foto: SCANPIX/AP/Matt Dunham Vis mer

Arsène Wenger er ikke fornøyd med at Arsenal har sluppet inn tre mål på dødballer i de to siste seriekampene.

Arsenal har bare sluppet inn fire mål på sine seks første seriekamper, men Wenger mener likevel forsvarsspillet må bli bedre. Manchester City scoret etter hjørnespark da lagene spilte 1-1, mens begge baklengsmålene mot Chelsea i lørdagens 1-2-tap kom etter frispark.

- Forsvarsspillet er ikke på det nivået det må være. I de øvrige områdene har vi vist kvalitet, men vi skulle vist mer autoritet ved målene vi slapp inn, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

Mikel Arteta mener også at laget må få skikk på forsvarsspillet.

- Vi har sluppet inn tre mål på tre dødballer i de to siste kampene. Det kostet oss poeng, og det var ikke bra nok.

Arsenal møter greske Olympiakos på bortebane i mesterligaen onsdag. I første kamp i gruppespillet vant London-klubben 2-1 over franske Montpellier.

(NTB)