- Dødballer som F16-fly

MARIENLYST (Dagbladet): Strømsgodset- Bryne 4- 0. Jostein Flo (36) var tilbake som sjef på Godset. To mål ble det på veteranen som etter kampen var mest imponert over Veigar Pall Gunnarsson (21). Islendingen er dødballekspert og var innblandet i alle Godsets scoringer.

- Veigar er utrolig god på dødballer. Det er viktig for oss med en som kan slå gode innlegg når vi har så sterke hodespillere, sier Flo til Dagbladet.

Stryningen var også fornøyd med egen innsats.

- Jeg er spesielt glad for det andre målet. Jeg hadde to spillere i hver arm, men klarte å slite meg løs, sier Flo.

Dødballspesialist

Det var likevel Gunnarsson som var kampens store spiller. Først slo han corneren som resulterte i straffesparket der Flo var sikker eksekutør. Deretter sto han bak dødballene som Hans Erik Ødegaard og tomålsscorer Flo headet i nota. Som om ikke det var nok scoret han selv 4- 0-målet på overtid.

Trener Arne Dokken roste dødballspesialisten opp i skyene etter kampen.

- Innleggene hans går som F16-fly. De bare stiger og stiger. Han har ikke tatt dødballer før denne sesongen, men i dag var han glimrende, sier Dokken.

Redning på strek

Kampbildet kunne imidlertid ha blitt annerledes dersom Trond Bjørnsen hadde utnyttet sjansen han fikk midtveis i første omgang. Keeper Thomas Solvoll misset en utrusning, men skuddet fra Bryne-spilleren ble reddet på streken av Vidar Evensen.

- Vi slet før pause. Bryne var vel så gode som oss, men etter at vi gjorde 2- 0 var det bare ett lag på banen, sier Flo.

2x FLO:</B> Jostein Flo og Hans Erik Ødegaard jubler etter årets første hjemmeseier i Drammen.