Døde av sjelden kreft

Forlovet seg for fire uker siden. Denne uka gikk stortalentet bort.

HEDRET: Southampton-spillerne holder et minutts applaus for avdøde Ben Cull. Foto: Andrew Matthews/PA/NTB
HEDRET: Southampton-spillerne holder et minutts applaus for avdøde Ben Cull. Foto: Andrew Matthews/PA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ben Cull (24) ble sett på som en «ekstremt talentfull spiller» og spilte blant annet for U16-laget til England og U23 for Premier League-klubben Southampton som aktiv.

I 2017 fikk han den nedslående nyheten om at han hadde pådratt seg den sjeldne kreftformen Ewings sarkom, som er vanligst for personer i aldersgruppen 5-25 år.

Det er en kreftsvulst som vanligvis utgår fra benvev, og Cull fikk det påvist i kneet. Han skal ha pådratt seg en smell i beinet etter en kamp, da legene fant svulsten.

I forrige uke døde Cull, som forlovet seg med kjæresten Daisy Morrison for bare fire uker siden.

NASJONALSKATT: Det gikk ikke helt som det skulle da Peter Crouch skulle treffe tverrliggeren. Video: TNT Sports, Bård Sørø Olsen/Dagbladet TV-sporten Vis mer

«Mitt vanskeligste farvel. I går mistet jeg hele mitt liv, min forlovede, min sjelevenn, min person, hele verden min. Jeg håpet hele tida og ba om at denne dagen aldri ville komme», skriver Morrison på Instagram og fortsetter:

«Ekte hjertesorg er virkelig, hjertet mitt har fysisk vondt og jeg har aldri kjent en smerte som dette.»

Cull brukte mye av tida på veldedighet og satte søkelyset på kreft i tida før han gikk bort. Southampton holdt et minutts applaus for eksspilleren før møtet med Ipswich tirsdag.

«Bens ferdigheter på banen ble supplert med hans fantastiske holdning og besluttsomhet utenfor den», skriver klubben.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer