Døde etter kollaps

Hockeyspilleren Boris Sádecký (24) kollapset under en kamp fredag. Nå er han død.

KOLLAPSET: Boris Sádecký, her avbildet under en ungdomslandskamp i 2016. Foto: AP

KOLLAPSET: Boris Sádecký, her avbildet under en ungdomslandskamp i 2016. Foto: AP

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ishockeyverdenen var i sjokk etter at den slovakiske ishockeyspilleren Boris Sádecký kollapset under en kamp mellom Bratislava Capitals og østerrikske Dornbirn Bulldogs fredag forrige uke.

I går kom den tragiske nyheten om at 24-åringen hadde mistet livet på sykehuset. Det opplyser ligaen på sin nettside.

- Hele Bet-at-Home Ice Hockey League uttrykker sine dypeste kondolanser til Boris sin nærmeste familie, venner og lagkamerater, skriver ligaen.

De avlyste også den planlagte kampen mellom Vienna Capitals og EC-Kac etter nyheten om dødsfallet.

Etter å ha konsultert familien til Sádecký, vil ingen ytterligere informasjon bli publisert inntil videre, skriver Sky Sports Austria.

Ifølge avisa ble Sádecký forsøkt gjenopplivet på isen i flere minutter etter at han kollapset. Kampen ble deretter avlyst.

Fredag opplyste klubbpresidenten Ivo Durkovic at Sádecký hadde blitt sendt til intensivavdelingen på sykehuset og at tilstanden hans var stabil.

Sádecký ble født i Trencin i Slovakia 20. april 1997, og spilte blant annet 52 kamper i den russiske ishockeyligaen (KHL). Denne sommeren meldte han overgang til Bratislava Capitals i Bet-at-home Ice Hockey League.

Det er en sentraleuropeisk liga som omfatter det øverste nivået av ishockey i Østerrike. I tillegg huser den også flere lag fra Tsjekkia, Ungarn, Italia, Slovakia og Slovenia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer