Ironman

Døde etter skrekkulykke

Under det europeiske mesterskapet i Ironman i Hamburg ble løpet rammet av en alvorlig ulykke, som fikk fatale konsekvenser.

En motorsyklist omkom etter en krasj under Hamburg triatlon søndag 4. juni. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet. Vis mer
Publisert

Det var underveis i Ironman-løpet i Hamburg at ulykken inntraff, da en motorsyklist med kameramann, krasjet med en syklist.

Det skriver tyske Bild.

To personer satt på motorsykkelen og den 70 år gamle føreren skal ha omkommet. Ifølge informasjon til avisa skal sjåføren trolig ha fått en alvorlig hodeskade og indre blødninger.

Kameramannen, som satt på motorsykkelen og kjørte i motsatt kjøreretning for å filme løpet, skal ha pådratt seg mindre skader i brystet og ble fraktet til sykehus.

Syklisten ble alvorlig skadet, men ifølge politiet skal syklisten ikke være i livsfare, gjengitt av Sportschau. Den britiske syklisten hadde kuttskader i ansiktet og ble hentet av ambulanse.

- Det er en trist situasjon for en så stor sportsbegivenhet, sa politiets operasjonsleder Curt Wenzel under TV-sendingen til ARD.

ARD valgte å avslutte sendingen fra løpet ut av respekt og politiet etterforsker hvordan ulykken kunne skje.

Bare ni utøvere klarte å fullføre løpet som vanlig, mens alle andre deltakere måtte ta en pause bak ulykkesstedet.

Etter ulykken var løpet i ferd med å bli stoppet. Det ble også vurdert å korte ned løpet, men dette avviste arrangørene igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer