Mystisk dødsfall

Døde med fire timers mellomrom

Brasiliansk motorsport i sorg etter de tragiske nyhetene.

TRAGEDIE: Douglas Costa og kjæresten Mariana Giordano døde med fire timers mellomrom. Nå er dødsårsaken avslørt. Foto: douglas.costa125 / Instagram
TRAGEDIE: Douglas Costa og kjæresten Mariana Giordano døde med fire timers mellomrom. Nå er dødsårsaken avslørt. Foto: douglas.costa125 / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 7. juni konkurrerte den rutinerte bilføreren Douglas Costa i AMG Cup i Brasil.

Sammen med kjæresten Mariana Giordano hadde han få dager før konkurransen oppholdt seg i et landlig område i Campinas, en kommune i delstaten São Paulo i Brasil.

I timene etter AMG Cup skal Costa ha følt seg uvel. Den brasilianske bilføreren ble fraktet til et lokalt sykehus i São Paulo.

DØD: Douglas Costa og kjæresten gikk bort etter å ha fått påvist Rocky Mountain-flekkfeber. Foto: douglas.costa125 / Instagram
DØD: Douglas Costa og kjæresten gikk bort etter å ha fått påvist Rocky Mountain-flekkfeber. Foto: douglas.costa125 / Instagram Vis mer

Under et døgn etter at Costa ble fraktet til sykehus, døde han. Fire timer seinere døde kjæresten Mariana. Begge to skal ha fått intensivbehandling, men livene sto ikke til å redde.

Det hele ble omtalt som et mystisk dødsfall, men ifølge senteret for epidemiologisk overvåkningssenter i São Paulo er det bekreftet at både Giordiano og Costa døde av Rocky Mountain-flekkfeber.

Den brasilianske avisa Folha De São Paulo skriver at det siden 16. juni har blitt bekreftet fem tilfeller av Rocky Mountain-flekkfeber i området. Siden begynnelsen av året har totalt 19 tilfeller blitt bekreftet, der ni av tilfellene har endt med dødsfall. Avisa skriver at paret døde med fire timers mellomrom.

AMG Cup Brasil uttrykker sine kondolanser ved de tragiske dødsfallene.

- Til alle familiemedlemmer og venner: Vi sender våre dypeste kondolanser. VI vet hvor beundringsverdig Douglas var som person, og hvordan han utvilsomt vil etterlate et stort tomrom i hjertene til alle som hadde glede av å kjenne ham, heter det i en uttalelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer