Døde med mor og kjæreste i salen

En meksikansk wrestler (26) døde under dramatiske omstendigheter.

DØDELIG: Wrestleren Luis Angel Salazar døde under en wrestling-kamp i helga. Her like etter de fatale slagene som sendte ham i kanvasen. Foto: Tampicosos TV / Twitter
DØDELIG: Wrestleren Luis Angel Salazar døde under en wrestling-kamp i helga. Her like etter de fatale slagene som sendte ham i kanvasen. Foto: Tampicosos TV / Twitter Vis mer
Publisert

Det utspilte seg fryktelige scener under et wrestling-stevne i Mexico by på søndag.

Den lokale utøveren Luis Angel Salazar - som brøt under navnet Principe Aereo - kollapset og døde etter det som skal være en hjerneblødning.

I SEKUNDENE FØR: Salazar, lengst borte i bildet, får det første av to slag - og et spark - før han deiser i kanvasen og blir liggende livløs. Foto: Tampicosos TV / Twitter
I SEKUNDENE FØR: Salazar, lengst borte i bildet, får det første av to slag - og et spark - før han deiser i kanvasen og blir liggende livløs. Foto: Tampicosos TV / Twitter Vis mer

Salazar ble liggende urørlig i hjørnet av ringen etter å ha mottatt to slag og et spark mot brystet av motstanderen Redimido.

Ifølge wrestling-nettstedet postwrestling.com skal slagene ikke ha vært harde, snarere av den lette typen.

TV-bildene viser så at Redimido satte inn et spark, før Salazar vaklet og ramlet over ende.

Nytt drama

Men dramaet var ikke ferdig der.

Oppvisningskampen bryterne var en del av, hadde to andre aktører. I dobbeltkampen kjempet Principe Aereo og en medbryter mot to andre.

En av de andre bryterne forsto ikke det forferdelige som var i ferd med å skje. Han trodde Salazar og motstanderen spilte, at opptrinnet bare var et iscenesatt opplegg - en del av kampen.

Han hoppet derfor inn i ringen for å sparke bryteren som hadde slått Salazar i bakken.

FULL FORVIRRING: På bildet ses en tredje wrestler som trodde kollapsen var et avtalt spill i kampen, og kom flygende inn i ringen og ga Salazars motstander et spark. SFoto: Tampicosos TV / Twitter
FULL FORVIRRING: På bildet ses en tredje wrestler som trodde kollapsen var et avtalt spill i kampen, og kom flygende inn i ringen og ga Salazars motstander et spark. SFoto: Tampicosos TV / Twitter Vis mer

Salazars motstander skjønte imidlertid raskt at han ikke drev med skuespill.

Sammen med en dommer ropte han desperat etter medisinsk personell. Dommeren fikk lagt wrestleren i stabilt sideleie og utført umiddelbar førstehjelp.

De første signalene fra legeteamet gikk ifølge Daily Mail på at Salazar var rammet av et hjerteinfarkt.

Men diagnosen ble raskt endret.

Luis Angel Salazar antas ifølge brytenettstedet maslucha.com å ha kollapset etter at en utposning på ei pulsåre i hjernen sprakk.

Han ble fraktet til et nærliggende sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Moren og kjæresten til Salazar var hjelpeløse vitner til dramaet, som tilskuere i salen.

UVANLIG SYN: Ivrige Thaiboksing-tilskuerne fikk oppleve noe veldig uvanlig. Video: Kamara One Vis mer

- Risikerer livet

Profesjonell wrestling er en form for en teaterforestilling der utøverne opptrer som rollerfigurer i kamper med forhåndsbestemte manus og resultater. Wrestling er basert på klassisk bryting, men med mer brutale tilskudd og akrobatiske innslag.

Bryte-kommentatoren Ricardo Rodriguez er en av dem som har uttrykt sin sorg og medfølelse med familien:

- Vi risikerer alltid livene våre når vi går i ringen. Det er som om vi kaster en mynt i luften. Dessverre har en ung mann mistet livet. Jeg kjente ham ikke personlig, men jeg vet at han var veldig godt likt. Hvil i fred, Principe Aereo, skriver han blant annet, ifølge The Sun og Daily Mail.

Fans delte også sine kondolanser på sosiale medier i timene etter at dødsfallet ble kjent.

Bare timer før den dødelige ulykken i ringen skal Salazar på sosiale medier ha delt en plakat som annonserte stevnet hvor han skulle kjempe i.

- Drømmer oppfylt

Salazar skal ha brukt pengene han tjente på brytingen på økonomistudier.

I sitt siste intervju snakket han ifølge The Sun om sin kjærlighet til wrestlingen.

- Wrestlingen har gitt meg opplevelser jeg kommer til å huske resten av livet. Jeg ble født i et arbeiderstrøk og nylig reiste jeg med fly for første gang. Det hadde vært en drøm siden jeg var barn, jeg hadde bare sett fly på himmelen, og i år gikk drømmen i oppfyllelse, skal han ha sagt.

Han snakket også om hvor mye vennskapet med kollegene - «som brenner for det samme som meg» - betyr for ham.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer