Døde på trening

En kinesisk fotballspiller omkom på trening av det politiet kaller «ikke naturlige årsaker».

(Dagbladet.no): Politiet fant Jiang Tao (18) død på Jurong Stadium i Vest-Singapore rundt klokka ni i dag norsk tid. Han spilte for den kinesiske klubben SinChi.

Ifølge politiets talsmann, Chua Chee Wai, døde 18-åringen ikke av naturlige årsaker, men politiet vil ikke si hva som kan være årsaken til dødsfallet.

- Våre tanker og bønner er hos spillerens familie, lagkamerater og alle som er tilknyttet SinChi i denne vanskelige tiden, skriver ledelsen for Singapores proffliga i en pressemelding.

For å hedre Taos minne, blir det ett minutts stillhet før alle kampene denne uka. SinChis ligakamp i morgen er utsatt til søndag, melder nyhetsbyrået AP.

Det kinesiske laget ble tatt opp i Singapores profesjonelle fotballliga, S-ligaen, i fjor. De ble det første kinesiske laget til å spille i en serie utenfor hjemlandet, og er også det første helt utenlandske laget i Singapores proffliga.

SinChi, som betyr «Ny enhjørning» har rundt 50 spillere. 25 av dem spiller på A-laget, mens resten spiller i 2. divisjon og på ungdomslagene.