USA:

Døde timer etter feiringen

Bare timer etter at laget hadde feiret mesterskapstittelen inntraff tragedien.

DØDE: Georgia Bulldogs offensive lineman Devin Willock. Foto: Shutterstock/NTB
DØDE: Georgia Bulldogs offensive lineman Devin Willock. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Georgia Bulldogs knuste Texas Christian University i finalekampen i collegefotball i USA på tirsdag. Laget vant med historiske sifre og lørdag ble de hyllet for prestasjonen. Men gleden skulle bli kortvarig.

Bare timer seinere dør en av lagets nøkkelspiller Devin Willock (20) og medarbeider Chandler LeCroy (24) i en bilulykke, bekrefter skolen i en uttalelse søndag.

- Hele Georgia-familien er sønderknust over de tragiske dødsfallene, skriver skolen.

LeCroy kjørte bilen som svingte av veien og krasjet inn i to stolper og en rekke trær rundt klokka 02:45 natt til søndag. Willock ble erklært død på stedet, mens LeCroy døde på sykehuset seinere samme natta, skriver CNN.

Det var også to andre passasjerer i bilen som fikk alvorlige skader, ifølge politiet. Disse to var også en del av laget og i en uttalelse forteller skolen at deres tilstand er stabil.

Lagets hovedtrener Kirby Smart delte søndag morgen en hjerteskjærende uttalelse.

- Devin var en enestående ung mann på alle måter. Han smilte alltid, var en god lagkamerat og en fryd å trene. Chandler var et verdifullt medlem av fotballstaben vår og brakte en utrolig holdning og energi hver eneste dag, sa treneren og fortsatte:

- Vi sørger med familiene deres over dette tragiske tapet og vil støtte dem på alle mulige måter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer