Dødens gruppe

- Vi er i den tøffeste gruppa, ingen tvil om det, sa Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson like etter trekningen. Han sier det samme i dag.

- Vi trakk de vanskeligste landene fra hver gruppe. Argentina er et av verdens beste, Sverige er et av de sterkeste landene i Europa og Nigeria er regnet som det beste landet i Afrika!, sier Eriksson til Dagbladets VM-bilag.

- Gruppe av jern

Dagbladet har sett nærmere på lagene i dødens gruppe og konklusjonen er klar:

Alle lagene er sterke nok til å avansere!

Argentina er gruppas naturlige favoritter med et knallsterkt lag. Hernan Crespo har tatt over Gabriel Batistutas stjernestatus som goalgetter, og kanskje får vi se dem sammen på topp i sluttspillet. Marcelo Bielsas mannskap var suverene vinnere av den søramerikanske kvalifiseringsgruppa.

- Vi er havnet i en gruppe av jern, men det kommer også til å motivere oss veldig, sier Manchester Uniteds argentinske stjerne Juan Sebastian Veron.

Superørnene må slåss

Sverige er tilbake i det gode VM-selskapet etter å ha feilet i kvalifiseringen i 1998. Mannskapet til Tommy Söderberg og Lars Lagerbäck er i ferd med å utvikle seg til et av de sterkeste i Europa. Laget tapte ikke en eneste gang i sin kvalifiseringspulje og hadde en målforskjell på 20- 3 på sine ti kvalifiseringskamper.

- Vi må tro på oss selv, sier Henke Larsson til Dagbladet.

Har svenskene nok tro på egne ferdigheter, kan de avansere.

Nigerias lag kalles Superørnene og blir av mange rangert som det beste afrikanske laget, men de har skuffet stort i det siste. Laget vant sin kvalikgruppe knepent og ble bare treer i Afrika Cup tidligere i år.

Nigerias forsvarspiller Joseph Yobo har sagt følgende til Reuters.

- Nigeria har ikke de stjernene som Argentina eller England, men jeg er ganske sikker på at vi kommer til å gjøre det bra.

MYE Å HEVNE: Englands David Beckham blir vist ut i VM-oppgjøret mot Argentina i 1998.