- Dødsdeilig

Tommy Knarvik ble dagens Brann-helt etter et fotballdrama i Sogndal. - Jeg har ikke ord for hvor deilig det var, sier Knarvik.

TABELLEN etter sju runder!

Etter en vanskelig start på sesongen har Teitur Thordarsons mannskap kommet sterkt tilbake. Med dagens seier tok de seg et godt stykke unna nedrykkstreken og er nå á poeng med Rosenborg og Odd Grenland.

I dag lå de under to ganger mot Sogndal, men kunne likevel juble for full poengpott til slutt. Thorstein Helstad og Petter Furuseth Olsen utliknet til henholdsvis 1-1 og 2-2 før Tommy Knarvik fikk fulltreff og fikset alle poengene på overtid.

- Vi visste det ikke kom til å ble en finspilt kamp, men vi skal ha all honnør for hvordan vi kom tilbake, sier Knarvik til P4.

Den tidligere Leeds-spilleren har gjort jobb på midtbanen de siste par kampene. I dag fikk han uttelling på sitt siste løp fram på banen.

- Jeg hadde bestemt meg for å ta et siste løp framover. Jeg fikk ballen i beina.

- Det var dødsdeilig å se den gå inn. Det var en enorm feeling, sier Knarvik.

Hjemmelaget kunne glede seg over å score sine første mål siden seriepremieren mot Moss, men det var en fattig trøst etter Knarviks vinnermål helt på tampen. Sogndal ligger fortsatt sist på tabellen med to poeng.

Rosenborg måtte slite for det ene poenget på Melløs. Harald Brattbakk ga trønderne ledelsen da han avsluttet på volley tidlig i kampen, men Moss kom tilbake og scoret to ganger før pause.

RBK presset på i andre omgang og fikk uttelling da Erik Hoftun nikket inn 2-2 tjue minutter før slutt.

Lillestrøm måtte klare seg uten Clayton Zane, men tok likevel med seg et oppløftende resultat hjem til Romerike. Tom Kristoffersen og Magnus Kihlberg scoret målene da LSK vant 2-0 mot Start.

Molde vant 2-0 borte mot Bryne, mens Stabæk slo Odd Grenland 1-0.

BRANN-JUBEL:</B> Brann-gutta lo best til sist på Fosshaugane. Thorstein Helstad og Petter Furuseth Olsen scoret hvert sitt mål. Foto: SCANPIX