Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dødsskuffa VIF-trener

Vålerenga- Moss 2-2. Omsider så en jevn kamp ut til å vippe Vålerengas vei. Men tre minutter på overtid headet Rune Tangen inn 2- 2. - Hva kan jeg si? Jeg er dødsskuffet, sier Vålerenga-trener Tom Nordlie.

- Det føles som om verden går mot oss nå, sier Nordlie.

Tippeligatabellen er utrivelig lesning for Vålerenga. Nå er laget bare tre poeng foran Bryne og kvalikplass om nedrykk.

- Vi spilte en kamp som betydde utrolig mye for spillerne, og i første omgang var de var preget av mentale sperrer, sier Tom Nordlie.

Han ga spillerne noen dagers hvile etter tapet mot Bryne onsdag. Men Vålerenga spilte med høyt hevede skuldre og lav selvtillit i før pause. Moss skapte de fleste sjansene og scoret omgangens eneste mål.

Vålerenga var langt bedre etter pause. Kjetil Rekdal utliknet med et langskudd og Jon Eirik Ødegaard skrudde inn et av sine fryktede frispark bare sekunder etter at han ble byttet inn. Deretter satset Vålerenga på å trygge ledelsen, men ble lurt av kampens siste angrep.

Kjell Olofsson kastet langt inn, og Rune Tangen fikk gå opp og stusse inn utlikningen uten nevneverdig motstand.

- Det var utrolig bittert å tape, når det endelig så ut til å gå vår vei. Kampen sett under ett var nok uavgjort greit, men det er klønete av oss å gi fra oss seieren på den måten, sier Rekdal.

For østfoldingene var dette en klar opptur etter å ha raknet fullstendig mot Bodø/Glimt sist.

- I dag spilte vi til fløyta gikk, og vel så det, sier Mosse-trener Eggen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media