Dødt Ullevaal

- Uten tribune på den ene langsida er Ullevaal helt død, sa landslagssjef Nils Johan Semb til Dagbladet etter Romania-kampen. Mye tyder på at den store stemningen uteblir denne gangen også.

Forhåndssalget til Norge- Latvia er noe bedre enn det var foran Nils Johan Sembs debutkamp som landskampsjef (0-0 mot Romania 19. august). Da var det bare 8909 betalende Ullevaal-tilskuere.

God plass

- Øvre del på langsiden er på det nærmeste utsolgt. På nedre del er det en del billetter igjen.

I svingene er det god plass både øverst og nederst, sier billettsjef Eli Margrethe Flo i Norges Fotballforbund.

Som vanlig er det de dyreste billettene til 400 kroner som har gått først. De drøyt 8000 billettene som er igjen, koster 300 og 200 kroner.

- Vi har solgt 8800 billetter til Latvia-kampen, mens kapasiteten på Ullevaal er 17000. Slik salget ligger an, bør det bli mellom 10000 og 12000 tilskuere søndag kveld, sier Eli Margrethe Flo.

Bytter folk med reklame

For å skape stemning på Latvia-kampen, har Norges Fotballforbund vært inne på tanken å invitere en del supporterklubber (som Klanen, Bærget det Blaa, Kanarifansen, Bastionen, Godsetunionen osv.) til Ullevaal.

- Det blir ikke noe av. Langsida som er under arbeid, skal dekkes av reklameskilt som en gest overfor våre sponsorer, sier informasjonssjef i Norges Fotballforbund, Kjell Borgersen.

EM-kvalifiseringen til sluttspillet i Belgia og Nederland år 2000 karakteriserer han som en fest alle bør være med på.

- Den er som en fem retters middag. I et slikt selskap, tar man også med seg forretten, sier Kjell Borgersen.