Doffen: - Sølv vil være en skuffelse

Start spiller borte mot Odd i dag. Vålerenga får Glimt på besøk.

• Følg Tippeligaen direkte NÅ!!

(Dagbladet.no): Start-spillerne tør å sette ord på det de føler nå:

- Utifra situasjonen nå vil sølv selvsagt være en skuffelse, sier Kristofer «Doffen» Hæstad til Fædrelandsvennen.

Men skuffelsen er ikke nødvendigvis så utrolig langt unna. I dag møter sørlendingene Odd Grenland i Skien. Odd har slått Fredrikstad og Lillestrøm i sine to siste. Det blir ingen walkover for Start.

Vålerenga ligger bare fire poeng bak Start med en kamp til gode. I dag møter de Bodø/Glimt i TV-sendt kamp på Ullevaal stadion klokka 20.05.

Start-juvel Hæstad sier at om de spiller som på våren mot de gjenværende motstanderene, holder det til gull. Så enkelt er det. Og han støttes av trener Tom Nordlie:

- Dersom vi tar like mange poeng fra de åtte gjenstående motstanderne som i vår, holder det i lange baner, sier Nordlie.

I Skien i dag møter Hæstad en landslagskollega på midtbanen. Rutinerte Tommy Svindal Larsen tror han har nøkkelen til å stoppe Doffen, i det han selv kaller en «spennende match i matchen».

SØLV ER NEDERLAG: Kristofer Hæstad sier alt annet en seriegull til Start  vil være en skuffelse slik situasjonen er nå. Allerede i kveld kan situasjonen være en helt annen. Foto: Scanpix
SØLV ER NEDERLAG: Kristofer Hæstad sier alt annet en seriegull til Start vil være en skuffelse slik situasjonen er nå. Allerede i kveld kan situasjonen være en helt annen. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg skal prøve å være litt klokere enn ham og bruke min erfaring for alt den er verdt. Pågangsmotet til Doffen kjenner jo alle til, men det skal jeg forsøke å gjøre noe med, sier Tommy til Fædrelandsvennen.

• Følg Tippeligaen direkte NÅ!!