Doffen håper å spille til helga

Ingen bruddskade.

DRAMATISK: Kristofer Hæstad ble båret av banen med store smerter mot Rosenborg. I dag ble det konstantert at det ikke var noen bruddskade i den vonde leggen. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
DRAMATISK: Kristofer Hæstad ble båret av banen med store smerter mot Rosenborg. I dag ble det konstantert at det ikke var noen bruddskade i den vonde leggen. Foto: Stian Lysberg Solum/ScanpixVis mer

|||(Dagbladet.no): Vålerengas Kristofer Hæstad ble båret av banen med store smerter mot slutten av gårsdagens kamp mot Rosenborg på Ullevaal.

I dag har midtbanespilleren blitt undersøkt for at klubben skulle være helt sikre på at det ikke var en bruddskade. Røntgenbildene ga gode nyheter.

- Det er ikke brudd. Han får et slag et lite slag i muskelen i andre omgang. Og så et kraftigere i det 80. minutt. Tettey treffer muskelen på leggen som også treffer en nerve. Dette gir en lammende følelse i foten. Det ser veldig dramatisk ut, men det er heldigvis ikke det, sier medisinsk koordinator i Vålerenga, Eirik Bjerke, til TV 2 Sporten.

Doffen sier han har fått samme skade tre ganger på rad.

- Jeg fikk et spark på muskelen på leggen i kampen mot Bodø/Glimt. Og så skjer det to ganger i går. Jeg får en intens smerte i en halvtime, men så går det bedre, sier han.

Nå satser han på å bli spilleklar til helgas bortekamp mot Aalesund.

- Jeg håper jo selvfølgelig at jeg blir frisk. Jeg halter litt i dag, men dette skal nok gå bra.

• Vålerenga kan også glede seg over at Daniel Fredheim Holm er tilbake etter hofteoperasjonen. Han spiller andrelagskamp mot Strømmen i kveld, melder vif-fotball.no.