Doffen har landet i Manchester

Mye tyder på Blackburn eller Manchester City.

(Dagbladet.no): Kristofer Hæstad og Start-eier Erik Solér landet i formiddag i Manchester og hastet rett i en ventende bil, melder Fædrelandsvennen.

Ifølge avisa er Start-yndlingen i England for å forhandle om en overgang til engelsk fotball.

Doffen selv har aldri lagt skjul på sin drøm om å spille i England, og har ved gjentatte anledninger trukket fram Manchester United som favorittlaget. Men Dagbladet.no vet fra sikre kilder at det ikke er Ole Gunnar Solskjærs klubb som er aktuell.

Sportsreportere i BBC Radio Merseyside avviser overfor Dagbladet.no at det kan være snakk om Liverpool eller Everton, men mener det er snakk om Blackburn eller Manchester City.

- Vi vet hvem Hæstad er, men vet med sikkerhet at det ikke er Liverpool eller Everton. Det er trolig Blackburn, siden de har Gamst Pedersen, eller Manchester City. City er ute etter den type spillere, får Dagbladet.no opplyst.

Har skrytt av Doffen Mest sannsynlig er det nok snakk om Morten Gamst Pedersens Blackburn. Gamsten har i flere intervjuer med norske aviser innrømmet at han har skrytt uhemmet av Hæstad, og bedt dem kikke nærmere på 23-åringen.

- Klubbledelsen min har spurt meg ut om Doffen, og jeg vil gjerne spille med ham i Blackburn, sa Gamsten til Fædrelandsvennen sent i sommer.

Overfor Dagbladet.no hevder Gamsten at han ikke vet noe mer om hva Doffen gjør i England.

PÅ VEI TIL ENGELSK KLUBB: Kristofer Hæstad har lenge drømt om å spille i England. Nå får han trolig sjansen. Foto: SCANPIX
PÅ VEI TIL ENGELSK KLUBB: Kristofer Hæstad har lenge drømt om å spille i England. Nå får han trolig sjansen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det har ikke jeg hørt noe om. Jeg kjenner Doffen godt, men han har ikke sagt noe om Blackburn. Dere får si fra om dere hører at han har signert da, hehe...jeg så ham i hvert fall ikke på trening i dag, sier Gamst.

Ville ikke forlenge med Start

Tidligere har også Ole Gunnar Solskjær og John Arne Riise har gitt uttrykk for sin begeistring for midtbaneterrieren.

- Kristofer er kanskje Norges mest spennende spiller, har United-spissen uttalt.

- Kristofer ville vært perfekt å få som lagkompis i Liverpool. Han gir alltid alt, og slike spillere liker man i England, sa Riise til fanbladet Kopite i november.

Hæstad har ikke villet skrive under på en ny kontrakt med Start i vinter. Hans nåværende kontrakt går ut i 2008.

Kristofer Hæstad har så langt ikke besvart Dagbladet.nos henvendelser.

Doffen har landet i Manchester