Doffen har meldt forfall

Se hvem Hareide sender til USA.

(Dagbladet.no:) Seks forfall og en Petter Rudi som prøver å ordne nytt, elektronisk pass for i det hele tatt å få slippe inn i USA.

Det er den foreløpige statusen for Åge Hareide før han tar med seg landslagstroppen over dammen torsdag kveld.

Sigurd Rushfeldt, Jon Inge Høiland, Tommy Svindal Larsen, Andrè Muri, Christian Grindheim og Kristofer Hæstad har alle meldt forfall etter å ha blitt tatt ut i Hareides landslagstropp.

Troppen som skal møte Mexico og USA i Statene består nå kun av tippeligaspillere, i tillegg til Brede Hangeland som har skrevet under for FC København.


Raymond får reise
Åge Hareide valgte å ikke erstatte Muri og Grindheim da de to VIF-gutta meldte forfall i går.

Stabæks talent Henning Hauger ble hentet inn for Svindal Larsen, mens Høiland og Rushfeldt ble erstattet av Steinar Pedersen og Stian Ohr.

- Alle forfallene er velbegrunnet, og de er basert på en medisinsk vurdering av klubbenes og landslagets legeteam, sier landslagssjef Hareide til VG.

I dag ble det kjent at Starts Kristofer Hæstad har en lyskeskade og ikke kan bli med.

UT OG FLY: Raymond Kvisvik er ny i troppen som drar til USA for å spille privatlandskamper. Åge Hareide har fått mange forfall, i dag ble Kristofer Hæstad nummer seks på skadelista. Foto: SCANPIX
UT OG FLY: Raymond Kvisvik er ny i troppen som drar til USA for å spille privatlandskamper. Åge Hareide har fått mange forfall, i dag ble Kristofer Hæstad nummer seks på skadelista. Foto: SCANPIX Vis mer

Fredrikstads hjemvendte helt Raymond Kvisvik tar «Doffen» sitt flysete på turen over Atlanteren.

ENSOM: Det kan nesten virke som landslagsspillerne ikke har lyst til å være med Åge Hareide til USA. - Alle forfallene er medisinsk begrunnet, forklarer landslagssjefen.