Doffen kan stikke fra Wigan

Blir ikke med ned.

(Dagbladet.no): Kristofer Hæstad er lånt ut til Wigan ut sesongen, og det finnes en hemmelig intensjonsavtale som gir Premier League-klubben rett til å kjøpe nordmannen på en treårskontrakt.

Men også Hæstad har sitt å si før det blir noe kjøp til sommeren. Det bekrefter Start-trener Stig Inge Bjørnebye overfor Agderposten.

- Doffen fortsetter bare om klubben redder plassen i Premier League, sier Bjørnebye til avisa.

I går kveld satt Doffen på tribunen da Wigan tapte 2-3 borte mot Reading. 23-åringen har ikke spilt ett minutt siden han tabbet seg ut med et tilbakespill mot Chelsea.

Start-trener Bjørnebye tror fortsatt Hæstad blir en suksess hos blåtrøyene, som etter gårsdagens tap bare har to poeng ned til streken.

- Det er fremdeles lenge igjen av sesongen. Jeg vet hva Kristofer står for, og jeg vet hvor hardt han jobber både på trening og i kamp. Hvis han ikke lykkes i Wigan, blir jeg overrasket.

Han er ikke like sikker på at Wigan redder plassen.

VRAKET ETTER CHELSEA-KAMP: Start bekrefter i dag at Kristofer Hæstad kommer tilbake til Start dersom Wigan ikke berger plassen i Premier League. Foto: Scanpix/Reuters
VRAKET ETTER CHELSEA-KAMP: Start bekrefter i dag at Kristofer Hæstad kommer tilbake til Start dersom Wigan ikke berger plassen i Premier League. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer