Tour of Norway 2018:

Doffen og Team Sky bekreftet til start under Tour of Norway

Tre WorldTour-lag gjester rittet.

TIL NORGE: Kristoffer Halvorsen og Team Sky er på plass når Tour of Norway åpner med etappe mellom Svelvik og Horten den 16. mai. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
TIL NORGE: Kristoffer Halvorsen og Team Sky er på plass når Tour of Norway åpner med etappe mellom Svelvik og Horten den 16. mai. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): Fra før av visste vi at Team Dimension Data og LottoNL-Jumbo skulle sykle Tour of Norway fra 17.-21. mai.

Onsdag ble det kjent at også Team Sky tar turen.

Deltakelsen i rittet bekrefter også Kristoffer Halvorsen selv overfor procycling.no.

- Det stemmer at jeg kjører Tour of Norway, sier sørlendingen som ikke har konkurrert siden Dwars door Vlaanderen etter at han måtte stå over GP Scheldeprijs etter sykdom.

Oppkjøring i Yorkshire

Sky-proffen er nå på vei til Yorkshire, der han sykler på Team Skys hjemmebane under firedagersrittet Tour de Yorkshire.

Der har han med seg Leonardo Basso, Jonathan Dibben, Owain Doull, Christopher Lawless, Ian Stannard og Dylan Van Baarle.

Noen av disse er sikkert også aktuelle for Tour of Norway og Tour des Fjords utover mai måned. Samtidig skal de britiske storlaget forsøke å vinne Giro d'Italia, dit laget blant annet sender Chris Froome og Wout Poels.

Boasson Hagen og Groenewegen

Dimension Data betyr at Edvald Boasson Hagen stiller til start. Det gjør også Dylan Groenewegen og Amund Grøndahl Jansen for LottoNL-Jumbo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer