- Doffen passer bra inn i England

Wigan-manageren er strålende fornøyd.

(Dagbladet.no:) Wigan-manager Paul Jewell er strålende fornøyd med å ha skaffet seg Kristofer Hæstad i stallen. Den ettertraktede midtbaneterrieren skal spille i Premier League ut sesongen, på lån fra Start.

- Vi har fulgt ham en periode nå, og jeg vet at det var andre engelske klubber som jaktet på ham også. Jeg er veldig glad for å ha ham her, sier Jewell til klubbens hjemmeside.

Doffen dro til Manchester med Starts styreformann Erik Solér i formiddag, og i kveld kom klubbene og spilleren selv til enighet.

- Jeg mener han har de rette kvalitetene til å spille i dette landet. Han kan spille på hele midtbanen, og som 23-åring kommer han til Premier League på rett tidspunkt, mener Jewell.

Vil betale tilbake

Doffen selv forteller at det er en drøm som har gått i oppfyllelse.

- Jeg er takknemlig for at Wigan gir meg denne sjansen. Det eneste jeg kan gjøre nå er å betale tilbake ved å bevise at jeg er god nok til å spille i den beste ligaen i verden, sier 23-åringen til Wigans hjemmeside.

Kristofer sa tidligere fredag kveld at han falt pladask for Wigan, og han omtaler klubben som veldig engelsk, personlig og en klubb med stor sjel.

- Doffen passer bra inn i England

Allerede neste helg kan han debutere for Wigan, når klubben reiser til Portsmouth for 3. runde-kamp i FA-cupen.

TIL PREMIER LEAGUE: Kristofer Hæstad skal spille i Wigan ut denne sesongen. Engelskmennene har også opsjon på kjøp. Foto: BJØRN LANGSEM
TIL PREMIER LEAGUE: Kristofer Hæstad skal spille i Wigan ut denne sesongen. Engelskmennene har også opsjon på kjøp. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
- RETT TIDSPUNKT: Wigan-manager Paul Jewell mener Kristofer Hæstad kommer til England på riktig tidspunkt.