Doffen sa nei til kjempelønn

Flere klubber ville betale det Start forlangte for Kristofer Hæstad (22) i januar, men han sa nei. Det riktige tilbudet dukket ikke opp.

-  Jeg kan ikke velge klubb etter hvor mye penger jeg blir tilbudt. Det hadde liksom blitt helt feil.

Kristoffer Doffen Hæstad var fortsatt litt sløv etter lyskeoperasjonen da Dagbladet møtte han på Hotel Bristol i Oslo i går ettermiddag. Men han legger ikke skjul på at han kunne mangedoblet lønna ved å bytte klubb i januar.

Ikke så lurt

-  Det var flere klubber som ville blad opp det Start ville ha for meg i januar, men jeg takket nei. Det var ingen av klubbene jeg har ordentlig lyst til å spille for. Dessuten er det ikke nødvendigvis så lurt å bytte klubb i januar. Da er det mange hastekjøp, sier han.

Vil til England

Doffen blir gjerne i Start ett til to år til, men etter det vil han flytte på seg.

-  Jeg har alltid hatt en stor kjærlighet for engelsk fotball og jeg må innrømme at det er den store drømmen. Gutta der borte spiller alltid med stor entusiasme. De har hjertet utapå drakta, sier han.

Han har holdt med Manchester United siden han var guttunge.

NYOPERERT: I går slappet en småsløv Kristofer Hæstad av på senga på Hotel Bristol i Oslo, etter lyskeoperasjonen på Volvat Medisinske Senter i Oslo. Foto: Ole C.H. Thomassen
NYOPERERT: I går slappet en småsløv Kristofer Hæstad av på senga på Hotel Bristol i Oslo, etter lyskeoperasjonen på Volvat Medisinske Senter i Oslo. Foto: Ole C.H. Thomassen Vis mer

-  United har alltid vært laget mitt, men jeg må være realistisk. Sjansen for å få mye spilletid der hadde kanskje ikke vært så stor akkurat nå.

Alt tyder på at lyskeoperasjonen i går gikk knirkefritt.

-  Jeg håper å trene med ball om to-tre uker, men jeg må ta det rolig og snakke med legene hele tiden underveis.

-  Det som er bra er at jeg har et veldig godt kondisjonsgrunnlag nå, faktisk bedre enn på samme tid i fjor. Men det er jo ikke det samme å løpe på tredemølle som i en fotballsituasjon, så jeg må bruke den tiden jeg trenger. Jeg er uansett klar til seriestart.