Doffen tror på bedre Wigan-tider

- Treneren er fornøyd med meg.

• Kroatia - Norge: Følg privatlandskampen på Dagbladet.no kl. 20.15!

RIJEKA (Dagbladet.no): Kristofer Hæstad har fått en heller trå start på klubbkarrieren i England.

Siden tabben i den andre kampen har den sympatiske ballvinneren vært ute av Wigans lag. Men i kveld får han sjansen på sentral midtbane fra start når Norge møter Kroatia til privatlandskamp i Rijeka.

- Det blir artig å spille en landskamp igjen, og det er mulig denne kampen kan virke positivt i forhold til det som skal skje videre i Wigan. De legger jo merke til at jeg er med på landslaget, sier «Doffen» til Dagbladet.no.

- Opp- og nedturer

Samtidig som han innser at han ikke har fått noen optimal start på balløya, vil ikke den tidligere Start-spilleren svartmale situasjonen.

- Det har vært både opp- og nedturer, men det er ikke uvanlig i starten. Jeg kan ikke grave meg ned for det, sier Hæstad, som har vært offensiv i tankegangen hele tida.

Da han ble vraket for første gang siden den kjedelige tabben, sendte han følgende melding om hva som skulle skje i fortsettelsen:

MARERITTSTART: Kristofer Hæstad fikk starte mot Chelsea og tabbet seg ut. Siden har landslagsspilleren enten sittet på tribunen eller benken for Wigan.
MARERITTSTART: Kristofer Hæstad fikk starte mot Chelsea og tabbet seg ut. Siden har landslagsspilleren enten sittet på tribunen eller benken for Wigan. Vis mer

- Jeg skal kjempe meg tilbake ved å prestere bra på trening.

- Treneren er fornøyd

Derfor, sjøl om han ikke har fått så mye spilletid som han håpet på, får han gode tilbakemeldinger fra manager Paul Jewell.

- Treneren er veldig fornøyd med det jeg gjør på trening, forteller midtbaneterrieren.

- Har du i korte øyeblikk angret på at du forlot trygge Start?

- Nei, det har jeg aldri angret på, ikke et sekund, lyder det uvanlig bestemt fra den ellers litt beskjedne sørlendingen.

Doffen tror på bedre Wigan-tider
HAR TILLIT: Hæstad er sikker på at innsatsen hans på Wigan-treningene legges merke til. Her på ei landslagsøkt i Kroatia.