Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Doffen vil bruke Nordlie som rådgiver

- Helt greit, sier Solér.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kristofer Hæstad har sagt klart fra at han var mot at Start sparket Tom Nordlie som trener. Doffen ønsker også i framtida å få personlige råd fra Nordlie.

- Tom er en veldig god trener. Han lærte meg veldig mye i den tiden han var her. Så jeg kommer nok til å bruke ham som en rådgiver etter hvert, sier Hæstad til Fædrelandsvennen.

Han snakket med Nordlie både lørdag og søndag, men vil ikke fortelle hva de to snakket om.

Hæstad sier imidertid at Nordlie blant annet har lært ham mye om å takle motgang og å forholde seg til media.

Styreformann Erik Solér synes ikke det gjør noe at Starts midtbanestjerne vil fortsette å høre på råd fra den sparkede treneren.

- For vår del er det helt OK at Doffen og Tom fortsetter å samarbeide. Det har vi ingen betenkeligheter i forhold til, sier Solér.

• Les også: Vil unngå rettssak

GODE VENNER: Kristofer Hæstad har stor respekt for Tom Nordlie, og ønsker fortsatt å få personlige råd selv om treneren er sparket fra Start. Foto: Aleksander Nordahl
GODE VENNER: Kristofer Hæstad har stor respekt for Tom Nordlie, og ønsker fortsatt å få personlige råd selv om treneren er sparket fra Start. Foto: Aleksander Nordahl Vis mer