Doffen vurderer to klubbtilbud

Flere henvendelser også på Strømstad.

(Dagbladet.no): Kristofer Hæstad har vært 1. divisjonsspiller i to dager, men har allerede fått to interessante tilbud å tygge på fra andre klubber.

- Hvis jeg skal være med til EM neste år så er det nøvendig at jeg spiller på et høyere nivå enn 1. divisjon. Jeg har blitt presentert for et sportslig opplegg fra to klubber som jeg finner veldig interessante, sier Kristofer Hæstad til fvn.no.

Doffen vil ikke si hvilke klubber det er snakk om, men Fædrelandsvennens nettutgave mener å vite at det dreier seg om en norsk og en utenlandsk klubb.

Fredrik Strømstad kjenner ikke til konkrete alternativer foreløpig, men styreleder Erik Solér sier at klubben er blitt kontaktet angående også Strømstad.

- Vi har fått flere hendvendelser på både Fredrik og Doffen, sier Solér.

Påtroppende Start-trener Arne Sandstø sa til Dagbladet.no i går at han ikke er så bekymret for å miste de to landslagsspillerne.

- Jeg håper naturligvis at folk vil være med og krige klubben opp igjen, men om de forsvinner etterlater de seg en økonomi som gjør at vi får handlerom, og ikke blir så svekket, sa Sandstø.

ETTERTRAKTET: Start har fått en rekke henvendelser på Kristofer Hæstad (t.h.) etter tapet mot Espen Hoff og Lyn lørdag. Og klubben har allerede latt Hæstad få vurdere to av tilbudene personlig. Foto: Stian Lysberg Solum
ETTERTRAKTET: Start har fått en rekke henvendelser på Kristofer Hæstad (t.h.) etter tapet mot Espen Hoff og Lyn lørdag. Og klubben har allerede latt Hæstad få vurdere to av tilbudene personlig. Foto: Stian Lysberg Solum Vis mer
Doffen vurderer to klubbtilbud
LANGT NEDE: Fredrik Strømstad satt fortvilet på Ullevaal-matta da Start-nedrykket ble et faktum med 1-4-tapet mot Lyn lørdag. Vil han spille på Ullevaal for landslaget, må han kanskje skifte klubb.