Doffen vurderer to klubbtilbud

Flere henvendelser også på Strømstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kristofer Hæstad har vært 1. divisjonsspiller i to dager, men har allerede fått to interessante tilbud å tygge på fra andre klubber.

- Hvis jeg skal være med til EM neste år så er det nøvendig at jeg spiller på et høyere nivå enn 1. divisjon. Jeg har blitt presentert for et sportslig opplegg fra to klubber som jeg finner veldig interessante, sier Kristofer Hæstad til fvn.no.

Doffen vil ikke si hvilke klubber det er snakk om, men Fædrelandsvennens nettutgave mener å vite at det dreier seg om en norsk og en utenlandsk klubb.

Fredrik Strømstad kjenner ikke til konkrete alternativer foreløpig, men styreleder Erik Solér sier at klubben er blitt kontaktet angående også Strømstad.

- Vi har fått flere hendvendelser på både Fredrik og Doffen, sier Solér.

Påtroppende Start-trener Arne Sandstø sa til Dagbladet.no i går at han ikke er så bekymret for å miste de to landslagsspillerne.

- Jeg håper naturligvis at folk vil være med og krige klubben opp igjen, men om de forsvinner etterlater de seg en økonomi som gjør at vi får handlerom, og ikke blir så svekket, sa Sandstø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer