Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

D'oh! Nå får du se Homer samarbeide med Chelsea-spillerne

Inngår et spesielt samarbeid.

 SAMARBEID:  Chelsea har inngått en avtale med tv-serien The Simpsons. Foto: Chelsea FC
SAMARBEID: Chelsea har inngått en avtale med tv-serien The Simpsons. Foto: Chelsea FC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Med Champions League, sesongoppkjøring i Amerika og Asia og spillere som hevder seg på landslag, er Chelsea-spillerne bereist.

Men et sted de nok aldri har vært, er Springfield. Byen hvor tv-serien The Simpsons utspilles.

Samarbeid Men nå får Chelsea-spillerne prøve seg der.

Chelsea FC har startet et samarbeid med tv-giganten Fox, som skal sende en helt spesiell VM-episode av The Simpsons før fotball-VM i Brasil, skriver klubben på sin offisielle hjemmeside.

Fra før har The Simpsons inngått et samarbeid med Barcelona, Juventus, Zenit St Petersburg, Corinthians, Porto og Boca Juniors, skriver Daily Mail.

- Det er morsomt å se meg selv og lagkameratene som Simpsons-karakterer. Det er favoritt-showet mitt, og nå er det også blitt favoritten til ungene mine. Jeg kan ikke vente å se hvordan Bart og Homer vil se ut som Chelsea-spillere, sier John Terry.

Ingen David Luiz Styreformann Ron Gourlay legger til:

- Vi er veldig glade for å legge fram et så spennende samarbeid. Det er et kjempepopulært show, og jeg håper fansen vil elske å se hovedpersonene spille i våre farger.

En stor skuffelse er at vi ikke får se David Luiz. Chelseas portugisiske spiller er blitt sammenliknet med karakteren Sideshow Bob (ekstern lenke). Håret til de to er som to dråper vann.

Hele Norges coronakart