Dokken amok - AaFK til cupfinale

Odd drar hjem i skam.

HER KLIKKER DET: Kenneth Dokken mistet fullstendig hodet og sparket ned AaFK-kaptein Johan Arneng mens ballen var et helt annet sted. Dommer Roy Helge Olsen forestok seg ingenting - mens Arneng måtte gå av banen. Foto: TV 2
HER KLIKKER DET: Kenneth Dokken mistet fullstendig hodet og sparket ned AaFK-kaptein Johan Arneng mens ballen var et helt annet sted. Dommer Roy Helge Olsen forestok seg ingenting - mens Arneng måtte gå av banen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Aalesund - Odd 1-0

ÅLESUND/OSLO (Dagbladet.no): Aalesund er i en historisk cupfinale etter 1-0 mot Odd, men kampen ble skjemmet av en grov voldsepisode snaue 10 minutter fra slutt:

Ballen er i spill ute på Aalesunds venstrekant. Rett foran 16-meteren kommer Johan Arneng.

Odds Kenneth Dokken er kun ute etter en ting: Å skade Arneng. Med kraft sparker han ned AaFK-kapteinen så han blir liggende og rulle i sterke smerter. Det tar også lang tid før Odds Steffen Hagen, som har ballen, avbryter spillet. TV-bildene i ettertid viser en svært grov episode som garantert får etterspill.

På gata ville nedsparkingen trolig medført en kraftig bot og ubetinget fengsel.

Dokken selv fikk bli værende på banen etter det brutale overfallet.

Vil ringe Arneng

- Jeg kommer til å ringe Arneng i morgen, beklage og snakke ut om situasjonen, sier Dokken til Dagbladet. -Er du beredt til å ta straff?

-Jeg har aldri vært innblandet i en slik situasjon før. Så jeg må ha litt tid til å tenke over en eventuell straff fra NFF, sier han. Arneng var lynende forbannet på Dokken da han forlot banen, og han var ikke spesielt tilgivende etter kampen heller: -Jeg regner med at det blir en utestengelse etter dette. Selvsagt bør han straffes, sier Arneng til TV 2. AaFK-kapteinen kunne ikke spille videre, og det er liten tvil om at Norges Fotballforbund vil reagere på Dokkens voldshandling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer