«Dolket i ryggen»

TRONDHEIM (Dagbladet): Kjell Arve Husby føler seg dolket i ryggen - og dolken fra Vebjørn Rodal svir verst. Da hjelper det ikke at OL-mesteren, på direkte spørsmål fra Dagbladet, sier han fortsatt regner den sparkede treneren som sin venn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg tror Rodal skal lete veldig lenge for å finne en venn i Husby etter dette, sier suksesstrenerens advokat, Morten Kjensli, til Dagbladet.

Han var meget forbannet etter å ha sett TV-innslagene fra Rodals pressekonferanse på Lilletorget hotell i Trondheim.

Der sparket Rodal sin mangeårige trener for åpent kamera.

- Husby føler seg dolket i ryggen, og den dolken som kommer fra Vebjørn Rodal svir verst. Det er vel sånn med dem som kjenner hverandre, de treffer hjertet nærmest, for de vet hvor det sitter, sier advokat Kjensli. Han forteller at Husby er temmelig utslått, mest som følge av hvordan dette går inn på familien. I tillegg er Husby forferdelig bitter på den beslutningen som Rodal har tatt.

Sparken på telefon

- Vebjørn Rodal hadde ikke engang guts nok til å gi Husby denne beskjeden ansikt til ansikt. Det var en kortvarig mobiltelefonsamtale han skjenket den mannen som har trent ham siden han var 16 år, sier Kjensli. Etter det Dagbladet har fått opplyst, sparket OL-mesteren sin suksesstrener i løpet av en mobiltelefonsamtale på to og et halvt minutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer