Dom (20) skulle bare tatovere fotballheltens navn på foten

Nå tilbyr Kolo Touré seg å bytte navn.

SJEKKET IKKE: Dom Pearson forteller at han i sin noe nedsatte allmenntilstand ikke fikk med seg tatovørens skrivefeil. Foto: NTB Scanpix/Dom Pearson
SJEKKET IKKE: Dom Pearson forteller at han i sin noe nedsatte allmenntilstand ikke fikk med seg tatovørens skrivefeil. Foto: NTB Scanpix/Dom PearsonVis mer

(Dagbladet): Fylla-tatoveringen har vel aldri vært tidenes beste idé - det fikk Dom Pearson fra Sussex også erfare da han nylig oppsøkte tatovøren etter noen fuktige timer.

Glad i livet ønsket Pearson seg navnet til Liverpools nye stopper-helt Kolo Touré skrevet over den ene foten, men det kan virke som fagmannen i rommet ikke heller var helt på sitt beste den aktuelle kvelden.

Han feilstavet nemlig navnet til ivorianeren, og Pearson våknet opp med tatoveringen «Kolo Touro».

Historien har gått som en farsott i England etter at unggutten publiserte bildet på Twitter, og nå har også Touré selv fått den med seg.

Nydelig «tilbød» han seg å skifte navn til ære for Pearson, før han i går i det minste strakk seg til noe kanskje mer realistisk:

- Jeg ønsker å møte deg. Touro på drakta mi, kanskje?, foreslo Touré til supporteren.

Pearson selv har ikke angret på tatoveringen ennå, og håper Kolo Touré stiller med «Touro» på drakta i Merseyside-derbyet 23. november.