Dom i Drillo-slagsmål

Wimbledon og Drillo tapte tre poeng i går kveld. I ettermiddag kan Drillo miste enda flere poeng når det engelske fotballforbundet (FA) straffer Wimbledon for slåsskampen i spillertunnelen på Stamford Bridge.

Med bare seks poeng til nedrykksstreken og fem kamper igjen, kan det bli katastrofalt for Drillo dersom FA velger å straffe Wimbledon og Chelsea med poengtap.

Drillo håper FA nøyer seg med å bøtelegge denne gangen. Tidligere har både Manchester United og Arsenal mistet poeng etter spillerbråk.

- Jeg tror ikke det vil skje, men de vil nok straffe oss på en annen måte, sier Drillo til nyhetsbyrået Press Association.

Ikke bare klubbene møter for FAs disiplinærkomite i dag. Både høyreback Kenny Cunningham og trener Mick Harford er tiltalt sammen med Chelseas Dennis Wise etter at knyttnevene haglet på Stamford Bridge 12. februar.

En suspensjon av Cunningham vil ramme Wimbledon hardt. Klubben har allerede backene Ben Thatcher og Alan Kimble på skadelista.

I tillegg er spissen John Hartson ute for sesongen, mens toppscorer Carl Cort ikke fikk slippe til før etter pause i går.

- Det var en medisinsk grunn til at Carl ikke startet, sier Drillo.

Dagbladet :på nettet kommer tilbake med mer når Wimbledon får dommen av FA i ettermiddag.

VENTER: FA kommer med sin avgjørelse i slagsmålsaken i ettermiddag.