«Døm meg etter fem kamper»

Etter dager med nerver og innesluttet atferd kom Pål Arne Fagernes (28) tilbake til virkeligheten i går morges. Det var som om lufta hadde gått ut av hanskene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

BENIDORM (Dagbladet): - Jeg innrømmer at jeg tenkte tanken på at jeg kunne dumme meg ut, sier han til Dagbladet mindre enn 12 timer etter golvinga av stakkars Peter Simko.

- Når nervene var der, tenkte jeg mye annet også. Men det slapp heldigvis rett før kampen - jeg ble skjerpet og bestemt.

- Da matchen var over, tok jeg en dusj, spiste middag med folkene rundt meg, gikk og la meg og sov godt.

Sjelden dagen derpå

Det er kanskje ikke så mye å gruble over når man bare har bokset 25 sekunder. Sjøl når man aldri har gjort det før, er ikke et voksent brytetak og et par voldsomme svinger mye å repetere bak tvangslukkede øyelokk. Og derfor hadde ikke Pål Arne Fagernes proffboksernes våkenatt etter den brutale debuten i bokseringen.

Sjøl rastløsheten og den indre uroen han har båret med seg fra den ene sjølpåførte skandaleoverskriften til den andre - og det var mange som var villige til å vedde penger på at det kunne komme en til med seier i Benidorm Palace lørdag kveld - virket begravd.

Dagen derpå - altså den i går etter kvelden i forveien - kan derfor noteres som en av de sjeldne. Likeså guttens atferd. For det var ingen hele-verden-er-mot-meg-kar som møtte Dagbladet ved bassengkanten utenfor hotellet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer