Dominerte på dag to

Magnus Carlsen vant tre partier og holdt Ding Liren til remis i de tre andre da de møttes igjen i hurtig- og lynsjakkturneringen i St. Louis søndag.

DOMINERTE: Regjerende verdensmester, Magnus Carlsen, dominerte på dag to av sjakkturneringen i St. Louis. Foto: Pontus Höök / NTB scanpix
DOMINERTE: Regjerende verdensmester, Magnus Carlsen, dominerte på dag to av sjakkturneringen i St. Louis. Foto: Pontus Höök / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nordmannen og kineseren møttes til seks hurtigsjakkpartier søndag etter å ha spilt fire partier dagen før. Mens Carlsen bare vant ett parti på konkurransens første dag, tok han et tydeligere grep søndag. Ding har fortsatt til gode å vinne et parti i den pågående konkurransen.

Arrangementet Champion Showdown i St. Louis startet torsdag, men kineseren og den norske verdensmesteren spilte sine første partier lørdag. Carlsen og Ding er ett av fire spillerpar som møtes i helgen. I hver kamp skal det spilles 10 partier hurtigsjakk og 20 partier lynsjakk.

Når 30 partier er spilt, stikker vinneren av hver duell av med 60.000 dollar i premiepenger, mens andre plassen gir 40.000 dollar.

Carlsen og Ding avslutter konkurransen med tolv partier lynsjakk tirsdag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer