Dommer-Ditlefsen knust etter skaden

- Forferdelig trist.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Vi nærmet oss pause i oppgjøret mellom Vålerenga og Molde da dommer Johnny Ditlefsen fra Mo IL plutselig ble liggende og vri seg i smerte.

De erfarne dommeren maktet ikke å fortsette og fjerdedommer Morten Haugberg måtte fullføre jobben på landslagsarenaen.

Etter kampen var den sympatiske dommeren knust.

- Det er nok dessverre en avrevet muskel i leggen og akkurat nå er det forferdelig trist. Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir ute, sier Ditlefsen til Dagbladet.no.

Ditlefsen mistet hele fjorårssesongen på grunn av en korsbåndskade og begynte å dømme igjen først i vinter.

- Jeg er så utrolig glad i det jeg driver med, men nå må jeg bare bli frisk og så får vi ta det derifra. Jeg vil tilbake, sier Ditlefsen.

Medisinsk hjelp var også nødvendig for Moldes Magne Hoseth. Den slepne midtbanespilleren hinket av banen i første omgang.

- Jeg fikk ballen i tåa og sannsynligvis er stortåa brukket. Det er veldig vondt akkurat nå, men jeg skal sjekkes mer mandag, sier Hoseth.

VRED SEG I SMERTE: Johnny Ditlefsen ble tatt hånd om av det medisinske apparatet til både Molde og Vålerenga etter at han hinket av banen i går kveld. I fjor mistet han hele sesongen på grunn av korsbåndskade - nå venter et nytt og langt skadeavbrekk. Foto: SCANPIX
VRED SEG I SMERTE: Johnny Ditlefsen ble tatt hånd om av det medisinske apparatet til både Molde og Vålerenga etter at han hinket av banen i går kveld. I fjor mistet han hele sesongen på grunn av korsbåndskade - nå venter et nytt og langt skadeavbrekk. Foto: SCANPIX Vis mer

Molde vant kampen 2-1 etter to mål av Hoseths midtbanekollega Daniel Berg Hestad.

Dommer-Ditlefsen knust etter skaden
<B>MUSKELAVRIVNING I LEGGEN:</B> Johnny Ditlefsen måtte byttes ut med fjerdedommer Morten Haugberg like før pause.