Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dommer Nilsen: Vi følte oss sikre på at vi hadde gjort en gal avgjørelse

Nekter for videodømming.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen det handlet om i kveld var Ola Hobber Nilsen på Alfheim stadion.

Sandefjord gikk opp i 2-0-ledelse, men like før avspark underkjente Nilsen målet etter å ha snakket med sine assistenter - etter at situasjonen var vist på storskjerm.

- Vi følte oss sikre på at vi hadde gjort en gal avgjørelse. Vi hører det er spekulasjoner i at vi har sett det på storskjerm, men det stemmer ikke, sier Nilsen til Dagbladet, like før han går om bord i flyet fra Tromsø.

Han mener kommunikasjonen i teamet rett etter målet kanskje ikke var det beste.

Vanskelig situasjon - Vi har mulighet til å gå tilbake på det, og velger å gjøre det. Vi følte oss sikre på at vi hadde gjort en feil, men er selvfølgelig veldig ydmyke om vi har tatt en feil avgjørelse der, sier toppdommeren, og legger til at de måtte ta en avgjørelse der og da.

Nå skal han se kampen når han kommer hjem, og se det han betegner som en vanskelig situasjon.

- Vi påvirkes ikke av publikum eller det som er på storskjermen, og er veldig fokuserte på det som skjer på banen, det er nok å følge med der.

Til uka vil situasjonen også vurderes.

- Det er helt naturlig at det blir en prat med dommersjefen i løpet av uka. Jeg har aldri vært borti en slik situasjon før, men jeg har underkjent mål mange ganger, avslutter Nilsen.

I FOKUS: Ola Hobber Nilsen og hans team havna i fokus under kveldens kamp mellom Tromsø og Sandefjord. Her fra Stavanger i 2013. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
I FOKUS: Ola Hobber Nilsen og hans team havna i fokus under kveldens kamp mellom Tromsø og Sandefjord. Her fra Stavanger i 2013. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!