Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockey, Sverige:

Dommerangrep ryster Sverige: - Kast dem til helvete. Jeg kunne drept noen

Petter Lasu Nilsson med tirade på direkten.

BRÅSINT: Luleå-trener Petter Lasu Nilsson var forbannet etter at laget hans ble utslått av SM-sluttspillet i går kveld. Foto: NTB Scanpix
BRÅSINT: Luleå-trener Petter Lasu Nilsson var forbannet etter at laget hans ble utslått av SM-sluttspillet i går kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Luleå-trener Petter Lasu Nilsson har måttet be om unnskyldning etter at han kom med et oppsiktsvekkende angrep på dommerne da laget hans tapte for Malmø i SM-sluttspillet i går.

Luleå fikk en scoring annullert i andre perioden, og da Nilsson fikk stille hos C More etter kampen, kom han med en voldsom tirade:

- Jeg kommer til å slutte som trener, det lover jeg, her og nå. Jeg er så utrolig skuffet over dommerinnsatsen. Kast dommeren til helvete, gi meg bøter om dere vil, det er så jævlig dårlig, sa treneren i tv-intervjuet, ifølge Expressen.

Skulle kunne drepe

C More-intervjuer Lena Sundquist forsøkte å si noe om at hun forsto skuffelsen, men ble avbrutt.

- Du forstår ikke hvor skuffet jeg er, jeg kunne drept noen i dette tilfellet. Jeg er så fryktelig jævlig irritert, sa Lasu Nilsson, tok av seg headsettet og gikk.

Sundquist og kollegene ble sittende sjokkerte igjen.

- Det var ikke riktig av ham, det er klart det er et overtramp på flere nivåer, sier hun til Expressen i etterkant.

- Det man selv tenker over er om man kunne avsluttet det tidligere, og det var jo det vi prøvde å gjøre og få ham bort fra den situasjonen, sier Sundquist, som ikke rakk å stille mange spørsmål til den rasende treneren.

Beklager

Nå har Petter Lasu Nilsso bedt om unnskyldning for reaksjonen sin, via Luleås hjemmesider.

- Jeg vil be om unnskyldning til alle de berørte for de kraftige ord og uttrykk jeg brukte etter kveldens åttedelsfinale. Selv om det var en situasjon med mye følelser og stor skuffelse, så er det ikke akseptabelt at jeg uttrykker meg på den måten, sier treneren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media