Dommeren avkrefter gult kort-tabbe i City-kampen

Det går frem av kamprapporten.

SKULLE IKKE VÆRT UTVIST: CSKA Moskvas Pontus Wernbloom skulle IKKE vært utvist mot Manchester City i går, sier UEFA. Her er han i duell med James Milner i kampen CSKA Moskva vant 2-1. Foto: AFP PHOTO/OLI SCARFF
SKULLE IKKE VÆRT UTVIST: CSKA Moskvas Pontus Wernbloom skulle IKKE vært utvist mot Manchester City i går, sier UEFA. Her er han i duell med James Milner i kampen CSKA Moskva vant 2-1. Foto: AFP PHOTO/OLI SCARFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dommeren i kampen mellom Manchester City og CSKA Moskva i går kveld ble totalslaktet for å ha gitt gult kort til feil mann i en situasjon der Pontus Wernbloom holdt igjen Sergio Agüero.

Ifølge Daily Telegraph skrev dommer Tasos Sidiropoulos i sin kamprapport at Sergei Ignashevich fikk gult kort for å protestere. Altså var ikke det gule kortet ment til Pontus Wernbloom.

Det bekreftes også av Manchester Evening News-journalist Stu Brennan på twitter.

- «Uefa hevder dommeren ikke ga kort til feil mann. De sier at Wernbloom ikke ble straffet for å holde Agüero. Det var Ignashevich som fikk gult kort for å protestere.»

Kaotisk situasjon Manchester City hadde bare minutter tidligere fått Fernandinho utvist under diskutable omstendigheter, da Wernbloom holdt igjen Agüero rett utenfor CSKAs sekstenmeter. (Se video til høyre)

Wernbloom, som mange hevdet skulle vært utvist, sa til Viasat etter kampen at dette er slikt som skjer.

- Jeg vet ikke om han gir midtstopperen vår gult kort for snakk eller for situasjonen. Om han gir for snakk, så er det klart at jeg ikke skal ha gult. Om han tar for sitasjonen, så er det en feilaktig beslutning. Men det er sånt som skjer hele tiden, sier Wernbloom til Viasat etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer