Dommeren avlyste festen

Dommer Espen Berntsen snøt Fredrikstad for straffe på overtid. Like etterpå utliknet Vålerenga ved kaptein Tom Henning Hovi.Fredrikstad-Vålerenga 2-2 (ferdig)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På overtid kulminerte en dramatisk folkefest på Fredrikstad stadion. I hele andre omang bølget spillet fram og tilbake med Fredrikstad som det beste laget. Det var også Fredristad som ledet 2-1 da klokka viste 90 minutter, og fyrverkeriet gjallet allerede over plankebyen i pur glede over nye tre poeng.

Men så: Markus Ringberg stormer inn i feltet til Vålerenga, og toppscoreren i 1. divisjon i fjor slipper ballen foran seg. Inn kommer Vålerengas keeper Pa Dembo Touray og klipper ned Ringberg. Straffe i 99 av 100 tilfeller, men ikke i dommer Espen Berntsens øyne.

I stedet kunne Vålerengas unge stjernskudd Daniel Fredheim Holm legge vidunderlig inn i FFK-feltet, der kaptein Tom Henning Hovi headet perfekt inn 2-2.

Utfra kamputivklingen et meget flatterende resultat for Vålerenga. - Det var sikkert surt for Fredrikstad å slippe inn på overtid. Men det svingte veldig i hele kampen, og utfra kampbilde var det vel greit, sier Vålerengas kaptein og målscorer Tom Henning Hovi til Canal+.

Dødballmål

For Vålerenga var det klart beste laget i første omgang, og sånn sett er uavgjort et helt greit resultat. Helt til dommer Berntsen blåste for straffe var det divisjonsforskjell på lagene. Daniel Fredheim Holm lyste på venstre kant, Ardian Gashi styrte midtbanen og Jørgen Jalland og David Brocken kom gjentatte ganger fram fra sin høyre back-posisjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.