Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dommeren burde kalt til seg Gerrard

Mascherano lærer av utvisningen, mener Riise.

PODGORICA (Dagbladet.no): Det er en tung dag i den røde delen av Liverpool i dag. Gårsdagens tremålstap mot Manchester United svir fortsatt.

John Arne Riise kom inn mot slutten av kampen, men rakk selvfølgelig ikke bidra. Poenghåpet var borte allerede.

- Det er utrolig surt å tapte 3-0, men United fortjente seieren. Likevel, jeg følte at vi var på gang en periode i 2. omgang, da vi bare lå ett bak, sier Riise til Dagbladet.no dagen derpå.

Selv om Liverpool hang bedre med en periode etter pause, mener han at utvisningen av Javier Mascherano før hvilen avgjorde kampen.

Overopphetet

Argentineren snakket på seg sitt andre gule, etter at lagkamerat Fernando Torres hadde kjeftet seg til gult sekunder i forveien.

- Jeg vet ikke hva som ble sagt, men jeg føler at dommeren kanskje burde kalt til seg Steven Gerrard (lagkaptein) før dette skjedde, sier venstrebacken.

Men det er ikke sikkert det hadde hjulpet, for Mascherano var åpenbart svært opprørt. Dommeren ba ham lukke igjen snakketøyet, men det hjalp ikke. Xabi Alonso forsøkte å dra ham bort, men argentineren dyttet lagkameraten unna.

BURDE TILKALT KAPTEINEN: John Arne Riise mener dommer Steve Bennett kunne avverget situasjonen som førte til Mascheranos andre gule kort ved å kalle til seg kaptein Steven Gerrard. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
BURDE TILKALT KAPTEINEN: John Arne Riise mener dommer Steve Bennett kunne avverget situasjonen som førte til Mascheranos andre gule kort ved å kalle til seg kaptein Steven Gerrard. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer

- Det kokte litt over for ham, men dette vil han lære av, sier Riise.

- En intens spiller

Manager Rafael Benitez forsvarte Mascherano etter kampen. Sånn halvveis i hvert fall. Ifølge Liverpool-sjefen spurte Mascherano dommeren bare hva som skjedde.

Tenningsnivået til midtbanespilleren var imidlertid så høyt at han ikke godtok en kald skulder av dommeren.

- Mascherano er en intens spiller som elsker klubben og som elsker å vinne. Derfor ble han nok litt vel varm i den situasjonen, sier John Arne Riise, som i dag sluttet seg til resten av landslagstroppen som møter Montenegro på onsdag.

Siden Everton bare klarte uavgjort i helga, har Liverpool fortsatt overtaket i kampen om den viktige fjerdeplassen.

image: - Dommeren burde kalt til seg Gerrard
HEIT I TOPPEN: John Arne Riise tror lagkamerat Javier Mascherano lærte av utvisningen i går. Her møtes de to Liverpool-spillerne i hodeduel under Norge - Argentina på Ullevaal i fjor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media