- Dommeren er en katastrofe

BISLETT (Dagbladet): Stabæk_Skeid 3-1. Skeid-kaptein Jan Fjellers cupdrøm døde etter 38 minutter i kvartfinalen mot Stabæk i går. Da førte en horribel dommeravgjørelse til at han ble utvist. - Dommeren avgjorde kampen, sier en utrolig skuffet Fjeller til Dagbladet.

For dommer Jonny Ditlefsen var aldri i tvil da Fjeller kolliderte med Stabæks Thomas Finstad.

- Han tok siste mann på vei i gjennom. Utvisningen var helt klar, sier Ditlefsen skråsikkert.

Men tar fullstendig feil. For Finstad hadde ikke fri bane til mål. Og det var ikke en felling, men en duell om ballen der begge spillere var ute av balanse. I tillegg sto det et par spillere på begge sider av Finstad som kunne plukket ham opp.

- Det var kanskje et tvilsomt frispark. Vi er på løp, så spretter ballen opp og vi stopper opp. Han (Finstad) drar med seg ballen med handa da jeg går inn i situasjonen. At han faller er like mye hans egen skyld, sier Fjeller.

Men Ditlefsen dro altså opp det røde kortet på stillinga 1-0 til Stabæk,

- Flere Stabæk-spillere forteller meg også at det ikke var grunnlag for utvisningen. Men det hjelper meg lite nå. Det er synd at en katastrofalt dårlig dommer tar en slik forferdlig dårlig avgjørelse, for nå er sesongens høydepunkt over for oss, sier midtstopper Fjeller som aldri tidligere har fått rødt kort.

Stabæk kontrollerte inn til 3-1-seier etter den omdiskuterte utvisningen. Og det hadde trolig blitt semifinale på Bærums-klubben selv om Fjeller ikke hadde blitt utvist.

Så mye bedre er et topplag i Tippeligaen enn et middelmådig 1. divisjonslag.

<B>UTSLÅTT:</B> Kapteinen for 1.divisjonslaget Skeid, <B>Jan Fjeller</B>, fikk se <B>Jonny Ditlefsens</B> røde kort på Bislett i går. -Jeg tror ikke det var et frispark engang, raser Fjeller.