- Dommeren favoriserte Arsenal

Forbanna Fergie følte seg utrygg i London.

(Dagbladet.no): Det var en forbanna Alex Ferguson som oppsummerte toppoppgjøret med Arsenal i går.

- Jeg vil tro Howard Webb har god muligheter til å bli en toppdommer, men dagens kamp var i største laget for ham. Til tider favoriserte han Arsenal, sier skotten, ifølge BBC, om gyseren som endte 2-2.

- Mangelfull sikkerhet

Han sikter særlig til kanonenes andre mål, som han mener ikke burde ha kommet - fordi Louis Saha skulle hatt et frispark i forkant.

Noe av forklaringen mener han kan ligge i den fiendtlige stemningen på Emirates Stadium, en stemning han mener kan ha påvirket dommeren. Sjøl ble han iallfall påvirket.

- Sikkerheten er mangelfull. Det er helt skammelig hvor mye hets jeg og støtteapparatet mitt fikk. Alt mulig rart blir ropt og skreket mot deg, og det er farlig å være her, mener den rutinerte manageren.

En talsperson for Arsenal avviser derimot at de ikke har ivaretatt sikkerheten godt nok, og han sier at en supporter ble kastet på dør.

Wenger: - Vi manglet litt flyt

MISFORNØYD: Manchester United-manager Alex Ferguson fokuserer på dommer og stadionsikkerhet i stedet for på at hans eget lag rotet bort tre poeng i sluttminuttene. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX
MISFORNØYD: Manchester United-manager Alex Ferguson fokuserer på dommer og stadionsikkerhet i stedet for på at hans eget lag rotet bort tre poeng i sluttminuttene. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX Vis mer

Dette er nok uansett ikke Arsenal-manager Arsene Wengers høyeste prioritet å få fikset på. Han er mer opptatt av at spillet ikke fløt helt som det skulle i går.

- Alt i alt mener jeg resultatet var riktig. Men vi spilte med håndbrekket på i første omgang, og vi manglet den vanlige flyten, sier franskmannen.

Gårsdagens kamp var londonernes andre uavgjortresultat på to Premier League-kamper, noe Wenger synes er skuffende. Men han velger å se det positive i det.

- På den annen side er jeg fornøyd med at vi i to store kamper på rad har klart å reise oss etter at det andre laget har tatt ledelsen, sier han.

FORNØYD TROSS ALT: Arsenal-manager Arsene Wenger (f.v.), som her feirer sammen med Cesc Fabregas og Bacary Sagna, velger å fokusere på det positive etter gårsdagens storkamp.