Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dommeren flyktet sørover

Bodø/Glimt- Stabæk 3-3. Dommer Frode Kvam ble nesten løpt ned av illsinte Glimt-spillere og publikum etter at han annullerte Bengt Sæternes' scoring på overtid.

Trønderdommeren måtte ha politieskorte på vei til Bodø lufthavn i går. Samtlige på Aspmyra stadion trodde Bengt Sæternes hadde laget sitt andre hattrick på fire dager, men en mann ville det annerledes to minutter på overtid.

Assistentdommer Øystein Havik stod oppe med flagget sitt mens dommer Frode Kvam blåste mål og hele Aspmyra stadion hyllet toppscorerens tolvte elitemål for året.

- Bengt Sæternes kom fra offside da innlegget kom. Innlegget ble flikket og Sæternes var ikke i offside da han scoret, forklarte Havik.

- Det er du helt sikker på?

- Bare tull

- Jeg mente da at han var i offside. 20- 30- 40 centimeter, sa assistentdommeren.

- Bare tull. Jeg ble holdt og dette er en billig unnskyldning, repliserte Sæternes og fortsatte:

- Jeg var ikke i offside og dette er en billig unnskylding de må komme med når de skjønner at de har dummet seg ut. Jeg reagerer i tillegg på måten de oppfører seg på. Når jeg blir spurt om noe, så svarer jeg.

Hvorfor kan ikke dommeren gjøre det? I stedet er de så forbanna arrogante og bare vifter oss bort, tordnet Sæternes etter kampen, og la til:

- Og noe mer enn dette kan jeg vel ikke si, for da blir jeg vel straffet.

Sæternes burde avgjort kampen i første omgang da han ved siden av å score to mål, også brente to ganger alene med Jon Knudsen.

I stedet for å sette et vakkert punktum etter en flott første omgang, lot de en eneste Stabæk-spiller snu kampen nesten helt alene.

Axel Kolle er akkurat friskmeldt, har nesten ikke pust, men først skaffet han Stabæk et litt billig straffespark. Deretter sørget han for at nederlenderen Dennis Iliohan sørget for spenning og 2-3 et drøyt minutt senere. Det unge midtstoppertalentet André Muri sørget for at Stabæk hentet opp 0-3 til 3-3 et drøyt kvarter før slutt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media