- Dommeren fratok oss et mål

Riseth mener RBK ble snytt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Knut Tørum stormet ut på banen da dommer Espen Berntsen blåste av gårsdagens storkamp på Lerkendal. RBK-treneren var irritert over at Steffen Iversen ikke fikk godkjent et mål etter 65 minutter, da trønderne tok et kjapt frispark mens Berntsen var på vei bort til en skadet Daniel Braaten.

I så fall ville Rosenborg gått opp i 2-0 og på langt nær punktert kampen.

- Dette er en kamp vi burde vunnet. Jeg er irritert på det, og på mye annet som skjer, besinnet Tørum seg til å si etter kampen.

Vidar Riseth, som spilte mesteparten av kampen som midtstopper, er hakket klarere enn sin trener:

- Vi taper kampen på en dommeravgjørelse. Dersom dommeren skal styre når frisparket skal tas skal han holde fløyta i lufta. Hvis så ikke skjer, er det fritt fram for hurtige frispark. Dommeren gjorde ingen tegn til oss, så vi blir fratatt et rettmessig mål, sier Riseth til adressa.no.

Berntsen erkjenner at han ble tatt på senga i situasjonen, men mener han vurderte situasjonen riktig.

- Jeg hadde alt mitt fokus på Daniel Braaten som lå nede. Når jeg videre så opp, lå ballen allerede i nettet. Jeg hadde ikke fulgt med, og jeg hadde ikke gitt tillatelse til at det skal bli tatt. Da kan det selvsagt ikke bli mål, sier Berntsen.

Steffen Iversen synes dommeren var feig, men at Rosenborg var enda feigere.

SKUFFET: Vidar Riseth gir dommer Espen Berntsen for at Rosenborg ikke slo Lillestrøm. Foto: Liv Randi Lind/Dagbladet
SKUFFET: Vidar Riseth gir dommer Espen Berntsen for at Rosenborg ikke slo Lillestrøm. Foto: Liv Randi Lind/Dagbladet Vis mer

- Vi blir rett og slett for feige, og det er veldig skuffende av oss. Vi kan ikke tro at vi kan ligge bakpå i 45 minutter og ri på en ledelse, det går ikke. Dette er noe vi må ta tak i alle mann, sier Iversen i dagens papirutgave av Dagbladet.

• Din mening: Riktig å annullere?

<B>TATT PÅ SENGA:</B> Espen Berntsen ble overrasket da ballen plutselig lå i nettet bak Heinz Müller, men er skråsikker på at det var riktig å annullere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer