Dommeren i fokus i Kristiansand

Tørum fortsatt uten seier som Start-trener.

SCORET: Clarence Goodson styrte inn 1-0 på første stolpe i kampen mellom Start og Lyn i Kristiansand.
Foto: Tor Erik Schrøder  / SCANPIX
SCORET: Clarence Goodson styrte inn 1-0 på første stolpe i kampen mellom Start og Lyn i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIXVis mer

|||

Knut Tørum står fortsatt uten seier som Start-trener etter at Lyn Oslo klarte 1-1 i Kristiansand søndag.

Start står med to uavgjorte på to kamper. Søndag tok de ledelsen etter 24 minutter i møtet med et Lyn-lag som er delvis ribbet etter fjorårssesongen. Men scoringen til Clarence Goodson skulle ikke holde til tre poeng foran skuffede hjemmefans.

Og det var det nettopp Goodson som skulle sørge for.

Bare minutter etter pause utlignet nemlig Diego Guastavino til 1-1 på straffespark forårsaket av midtstopperen. Kanskje falt Kim Holmen lett, men uansett var det ikke akkurat klasse over inngrepet til Goodson.

Nettopp straffesituasjoner skulle prege slutten av kampen. For helt på tampen fyrte Christer Kleiven i vei et skudd som ble stoppet av hånden til Tommy Berntsen på 15 meters hold. Ikke straffe, mente dommer Ken Henry Johnsen. Soleklar straffe, mente nesten hele Sørlandet og hele Start-leiren, som protesterte kraftig da Johnsen vinket spillet videre.

Start var best mot slutten av kampen, men måtte nøye seg med ett poeng. Igjen.

- Vi blir for omstendelige, og jeg kan ikke si meg fornøyd med ett poeng på hjemmebane, sa Start-trener Knut Tørum.

Men kollega Kent Bergersen smilte skjevt etter poengdelingen.

- Jeg var ikke fornøyd slik kampen hadde vært i de første 45 minuttene, men nå må jeg si at ett poeng er greit slik som det hele utviklet seg, sa Lyn-treneren.

Elevene hans ble nemlig kraftig presset utover i kampen. Om det ikke ble seier, så Ole Martin Årst i hvert fall lyset i uavgjorttunnelen.

I FOKUS: Sist helg fikk han skryt som fjerdedommer i Sandefjord, i dag ble det mer kjeft på Ken Henry Johnsen.
Foto: Tor Erik Schrøder  / SCANPIX
I FOKUS: Sist helg fikk han skryt som fjerdedommer i Sandefjord, i dag ble det mer kjeft på Ken Henry Johnsen. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

- Vi kommer veldig bra mot slutten, og det er en god egenskap, mente han.


(NTB)

FORTSATT SEIERLØS: Og Knut Tørum var ikke helt fornøyd med ett poeng på hjemmebane.
Foto: Tor Erik Schrøder  / SCANPIX
FORTSATT SEIERLØS: Og Knut Tørum var ikke helt fornøyd med ett poeng på hjemmebane. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer