Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dommeren kan jo ikke straffe ballguttene som forsvinner med ballen

Mourinho klager etter tap.

SKUFFET: Chelsea-manager Jose Mourinho var ikke fornøyd etter 2-1-tap mot Newcastle. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL
SKUFFET: Chelsea-manager Jose Mourinho var ikke fornøyd etter 2-1-tap mot Newcastle. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL Vis mer

Newcastle - Chelsea 2-1

(Dagbladet): Chelsea-manager José Mourinho så laget sitt tape for første gang denne sesongen.

- Laget mitt tapte på den måten jeg liker å tape. Vi ga alt og var uheldige. Bare ett lag spilte for å vinne, sier Mourinho til BBC etter kampen.

Manageren fortsetter:

- Etter 2-0-målet mistet vi den følelsesmessige balansen. Vi fortjente minst ett poeng. Det kunne jo egentlig blitt lagt til 20 tilleggsminutter, men ting skjedde utenfor de fire linjene som dommeren kan kontrollere. Dommeren kan ikke straffe ballguttene som forsvinner med ballen. Dommeren kan ikke straffe tilskuere som beholder ballen, sier Mourinho.

Papiss Cisse scoret to mål for Newcastle, før Didier Drogba reduserte i sluttminuttene.

- Vi viste karakter og disiplin mot kanskje det beste laget i Europa for øyeblikket, sier Newcastle-manager Alan Pardew.

Dommeren la til seks minutter i kampen, blant annet grunnet et rødt kort til hjemmelagets Steven Taylor på tampen av kampen.

- Jeg har aldri opplevd seks minutter tilleggstid på hjemmebane. Vi har hørt om Fergie-time, men dette var Mourinho-time. Dette er en spesiell dag for oss. Vi fortjente dette, men jeg er ikke sikker på om Mourinho er enig, sier Pardew.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling