OMDISKUTERTE SITUASJONER: PAOKs Stefanos Athanasiadis gikk overende i duell med Carlo Cudicini, og fikk straffespark. Det scoret først PAOK på, men Lino misset da han måtte ta det om igjen.Foto: SCANPIX/AP/Giorgos Nissiotis
OMDISKUTERTE SITUASJONER: PAOKs Stefanos Athanasiadis gikk overende i duell med Carlo Cudicini, og fikk straffespark. Det scoret først PAOK på, men Lino misset da han måtte ta det om igjen.Foto: SCANPIX/AP/Giorgos NissiotisVis mer

Dommeren laget strafferør da Spurs-unggutta klarte ett poeng

Tottenham heldige mot PAOK.

(Dagbladet): PAOK Salloniki - Tottenham 0-0.

Manager Harry Redknapp har ikke lagt skjul på hvor Europa League plasseres i prioriteringsrekkefølgen i Tottenham, og sendte utpå en rekke uerfarne spillere da laget hans besøkte Thessaloniki i kveld.

Unge Yago Falque debuterte, mens navn som Thomas Carroll, Andros Townsend og Harry Kane også dukket opp i startoppstillingen.

Likevel var det dommer Milorad Mazic fra Serbia som stjal showet med et par kontroversielle avgjørelser før pause i Hellas.

Annullerte straffemål
Først ga han Harry Kane et meningsløst gult kort for filming, etter en situasjon der Tottenham åpenbart kunne rope på straffe med god samvittighet.

Så saboterte han hjemmelagets mulighet fra ellevemeteren like etter.

Carlo Cudicini laget det som så ut som en ok straffe, men Linos sikre scoring i venstre kryss ble annullert, da dommeren mente PAOK-spillerne var inne i feltet før skuddet gikk.

Da Lino fikk sjansen igjen, satte han ballen utenfor det andre hjørnet.

- Det er vel rettferdigheten som skjer fyllest, sa uansett TV 2-kommentator Morten Langli, som mente PAOK aldri skulle hatt straffe.

Målløst
Med andre ord, 0-0 til pause, etter at Tottenham hadde omgangens største sjanse utenom straffesparket, da Harry Kanes avslutning ble stoppet på streken.

Andre omgang var langt svakere, og mål fikk vi aldri.

PAOK var desidert nærmest. Først med et par forsøk de første 25 minuttene etter hvilen, og så var spesielt Athanasiadis nære på med en volley like før slutt, som Carlo Cudicini stoppet på strålende vis.

Italieneren avverget også et par åpenbare målsjanser på overtid.

Spurs-ungguttene holdt dermed unna noe heldig, og sikret et bortepoeng i første forsøk i Europa League-gruppespillet.