- Dommeren lar Martin styre kampen

Bjørnebye hardt ut mot Øvrebø, etter at Brann gjenerobret serieledelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Start – Brann 1 - 1. Kristofer Hæstad sendte Start i ledelsen i første omgang, men Start mistet igjen to poeng på tampen av en hjemmekamp etter Armann Bjørnssons sene utlikning på Sør Arena.

Det var bunn mot topp på Sør Arena i dag, og Start trengte en seier for å snu den negative trenden. Sørlendingene sto uten seier på åtte kamper, og hjemmeformen har vært alt annet enn imponerende på den nye hjemmebanen.

Høyt press

Start satset som vanlig på høy aggressivitet og enorm kjemping, og stresset Brann høyt og lavt. Bergenslaget ble presset til å gjøre elementære feil på egen banehalvdel, men sørlendingenes innsats skapte sjelden store sjanser. Det var gjestene som hadde de første sjansene på hurtige kontringer, da Start blottla store rom i det høye presset. Etter åtte minutter hadde Brann en god dobbeltsjanse, men verken Winters eller Bjørnsson klarte å putte.

Start kjempet for alle ballene, og fikk betalt etter 27 minutter. Strømstad slo et litt for høyt framspill mot Årst, som Brann fikk headet unna. Men headingen var svak, og Hæstad snappet ballen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer