USKYLDIG: Odd-spissen Peter Kovacs hevder han ikke brukte albuen med vilje i en duell med Stabæk-spilleren Bjarni Olafur Eiriksson i søndagens serieåpning. Her roper han etter straffe.
Foto: Torbjørn Grønning  / Dagbladet
USKYLDIG: Odd-spissen Peter Kovacs hevder han ikke brukte albuen med vilje i en duell med Stabæk-spilleren Bjarni Olafur Eiriksson i søndagens serieåpning. Her roper han etter straffe. Foto: Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

- Dommeren sa det var greit

Peter Kovacs (32) innrømmer albue mot Stabæk-spiller, men mener sjøl han skulle hatt straffespark.

||| SKIEN (Dagbladet): Igjen kom Odd Grenlands spisstårn i fokus. Først etter 19 minutter da han ut i fra TV-bildene så ut til å gi Stabæk-stopper Bjarni Eiriksson en skikkelig albuetreff.

- Jeg prøvde å snu meg, og jeg innrømmer at jeg traff ham med albuen. Men dommeren fortalte meg at det var «ingen grunn» til rødt kort. Det var ikke med vilje, sier Kovacs til Dagbladet.

Åtte minutter før pause burde trolig ungareren hatt straffespark da han ble hindret innenfor sekstenmeteren av Morten Morisbak Skjønsberg.

- Han dyttet meg, og jeg kunne ikke score. Jeg synes det skulle vært straffe, sier 32-åringen som mener det var bittert tap.

- Det er ikke lett for dommeren. Vi holder vi også defensivt. Men det blir jo ikke gjort noe med det hvis de ikke tar det fra første serierunde, sier Dag-Eilev Fagermo til Dagbladet.

Odd-treneren var fornøyd med prestasjonen — og mener laget spilte en bra kamp til tross for sjansesløseri og til dels rufsete defensivt spill.

- Vi var alt i alt det beste laget, mener Fagermo.

Fagermo måtte derimot se poenget ryke på en personlig feil i sluttminuttet. Da er det kanskje litt trøst å få fra Stabæk-spiss Daniel Nannskog.

 - Odd kommer til å kjempe i toppen, skryter svensken.